Leírás és Paraméterek
A „Good boy” ikonikus márka története szorosan összefonódik a család történetével, ahol az alapító édesapa - Antónió Jacinta Ferrera - 9 éves korától kezdve dolgozott a halfeldolgozóban. A név a tulajdonos alapító és fiai szoros családi összefogását, a hagyományok és a tradíció tiszteletét jelenti. A halkonzervek többévtizedes receptúrát követnek, őrzik a kézi gyártástechnológiát, amit modern, környezet- és egészségvédelmi technológiákkal egészítenek ki. Minden termék gluténmenetes minősítésű!
Ez a termék kiemelkedik más prémium halkonzervjeink közül a minőségi halfilé és a fűszeres ízekkel teli finomított olívaolaj használatával. Gazdag tápanyagtartalmú, harmonikus ízvilágú és zamatú termék magas fehérjetartalommal.
Ezért kifejezetten ajánljuk sportoló, szenior korú, egészség- és környezettudatos vásárlóinknak egyaránt.
Allergének | gluténmentes minősítésű |
Halfajták | makréla |
Szósz | különleges ízesítés |
Származási ország | Portugália |
Összetétel | makréla 72,2%; olívaolaj 24%; fokhagyma 2,5%; petrezselyem 0,3% és só |
100 grammonként | energiaérték 1099 / 263 kJ / Kcal; zsírok 19 g; ebből telített 3,1 g; szénhidrát 0 g; amelyből 0 g cukor; fehérje 23g; só 1,4 g |
Allergének | halat tartalmaz |
Fogyasztható | a gyártástól számított 5 évig |
Tárolási javaslat | tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. |