Leírás és Paraméterek
Tradícionális Asturias-i (spanyol hercegség) készétel, ami a különleges minőségű fehér Germon tonhalból és asztúriai hagyományos almaborral készül. Az Agromar spanyol kézműves családi cég, ami 1926 óta készít halkonzerveket. Az igazi fellendülést az 1948-ben kitalált tengeri sün ikrájából készített konzerv jelentette, ami jelentős marketing lehetőségeket hozott számukra. Így 1968-ban létre is hozhatták az Agromar márkanevet és a mai halkonzerv-gyárat. A vállalat mára kizárólag gourmet termékeket készít nemzetközi piacokra, és olyan különlegességekről ismert, mint a Cantabria-i szardella, Germon tonhal, skorpiórák, vörös skorpióhal, amiket limitált darabszámban készítenek.
Halfajták | tonhal |
Származási ország | Spanyolország |
Összetétel | 65% fehér germon tonhal, 3% természetes almabor, paradicsom, hagyma, fokhagyma, olívaolaj, bors, petrezselyem, só. |
100 grammonként | energia 915 kJ/ 219 kcal; zsírok:13 g; ebből telített 2,5 g; szénhidrát 3,5 g; amelyből 0,4 g cukor; fehérje 22 g; só 0,8 g. |
Allergének | hal. |
Tárolási javaslat | tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. |
Tökéletes tálalás
Ezt a hagyományos Asturias-i készételt úgy adagolták, hogy egy felnőtt számára elegendő mennyiséget tartalmazzon egy főétkezéshez. De ha inkább társaságban fogyasztanánk, akkor tapasként használva is tálalhatjuk akár több fő számára is közös étkezésként. Mivel az Agromar szakácsai ezt az ételt már elkészítették, a fogyasztásához elegendő mikrohullámú sütőben vagy vízfürdőben lassan megmelegíteni. Fogyasztásához fantasztikus ízélményeket kívánunk!
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!