Companhia de Pescarias do Algarve
Companhia de Pescarias do Algarve valószínűleg egyike a legrégibb halkészítő vállalatoknak a világon. 1835-ben alapították, hogy fellendítsék a halászatot Portugália Algarve régiójában. A cég először halászattal foglalkozott, majd 3 év múlva létrehoztak egy tonhal-feldolgozó üzemet. A hagyományok őrzése mellett a fejlődés érdekében nyitott a kagylófélék feldolgozásának irányába. Emellett racionalizálásként ma már csak az Algarve régióban fogott halakat és kagylóféléket dolgoz fel.
Pescarias do algarve makrélapástétom
A termék kiszerelése: 85 g
Pescarias do algarve kagylópástétom
A termék kiszerelése: 85 g
Pescarias do algarve szívkagyló-pástétom
A termék kiszerelése: 85 g
Pescarias do algarve tőkehal-pástétom
A termék kiszerelése: 85 g
Portugál bottarga (sózott, szárított, préselt halikra) kb. 100 gr-os kiszerelésben
A mediterrán konyha jellegzetes alapanyaga a bottarga, azaz sózott, szárított, préselt halikra
Kiszerelés: kb. 100 gr
Portugál bottarga (sózott, szárított, préselt halikra) kb. 120 gr-os kiszerelésben
A mediterrán konyha jellegzetes alapanyaga a bottarga, azaz sózott, szárított, préselt halikra
Kiszerelés: kb. 120 gr
Portugál muxama - tonhaljava sózva, szárítva 170 gr
Muxama – mediterrán kulináris különlegesség – tonhal „bélszín” sózva, szárítva
Kiszerelés: kb. 170 gr
Portugál bottarga (sózott, szárított, préselt halikra) kb. 140 gr-os kiszerelésben
A mediterrán konyha jellegzetes alapanyaga a bottarga, azaz sózott, szárított, préselt halikra
Kiszerelés: kb. 140 gr
Portugál muxama - tonhaljava sózva, szárítva 200 gr
Muxama – mediterrán kulináris különlegesség – tonhal „bélszín” sózva, szárítva
Kiszerelés: kb. 200 gr
Portugál bottarga (sózott, szárított, préselt halikra) kb. 160 gr-os kiszerelésben
A mediterrán konyha jellegzetes alapanyaga a bottarga, azaz sózott, szárított, préselt halikra
Kiszerelés: kb. 160 gr
Portugál muxama - tonhaljava sózva, szárítva 220 gr
Muxama – mediterrán kulináris különlegesség – tonhal „bélszín” sózva, szárítva
Kiszerelés: kb. 220 gr