Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Companhia de Pescarias do Algarve

Companhia de Pescarias do Algarve valószínűleg egyike a legrégibb halkészítő vállalatoknak a világon.  1835-ben alapították, hogy fellendítsék a halászatot Portugália Algarve régiójában. A cég először halászattal foglalkozott, majd 3 év múlva létrehoztak egy tonhal-feldolgozó üzemet. A hagyományok őrzése mellett a fejlődés érdekében nyitott a kagylófélék feldolgozásának irányába. Emellett racionalizálásként ma már csak az Algarve régióban fogott halakat és kagylóféléket dolgoz fel.

Rendezés:

Pescarias do algarve makrélapástétom

Pescarias do algarve portugál makrélapástétom

A termék kiszerelése: 85 g

1.905 Ft 1.699 Ft

Pescarias do algarve kagylópástétom

Pescarias do algarve portugál kagyló-pástétom

A termék kiszerelése: 85 g

1.899 Ft

Pescarias do algarve szívkagyló-pástétom

Pescarias do algarve portugál szívkagyló-pástétom

A termék kiszerelése: 85 g

1.899 Ft

Pescarias do algarve tőkehal-pástétom

Pescarias do algarve portugál tőkehal-pástétom

A termék kiszerelése: 85 g

2.057 Ft 1.954 Ft

Portugál bottarga (sózott, szárított, préselt halikra) kb. 100 gr-os kiszerelésben

A mediterrán konyha jellegzetes alapanyaga a bottarga, azaz sózott, szárított, préselt halikra

Kiszerelés: kb. 100 gr

6.590 Ft

Portugál bottarga (sózott, szárított, préselt halikra) kb. 120 gr-os kiszerelésben

A mediterrán konyha jellegzetes alapanyaga a bottarga, azaz sózott, szárított, préselt halikra

Kiszerelés: kb. 120 gr

7.750 Ft

Portugál muxama - tonhaljava sózva, szárítva 170 gr

Muxama – mediterrán kulináris különlegesség – tonhal „bélszín” sózva, szárítva

Kiszerelés: kb. 170 gr

8.750 Ft

Portugál bottarga (sózott, szárított, préselt halikra) kb. 140 gr-os kiszerelésben

A mediterrán konyha jellegzetes alapanyaga a bottarga, azaz sózott, szárított, préselt halikra

Kiszerelés: kb. 140 gr

9.165 Ft

Portugál muxama - tonhaljava sózva, szárítva 200 gr

Muxama – mediterrán kulináris különlegesség – tonhal „bélszín” sózva, szárítva

Kiszerelés: kb. 200 gr

9.865 Ft

Portugál bottarga (sózott, szárított, préselt halikra) kb. 160 gr-os kiszerelésben

A mediterrán konyha jellegzetes alapanyaga a bottarga, azaz sózott, szárított, préselt halikra

Kiszerelés: kb. 160 gr

10.625 Ft

Portugál muxama - tonhaljava sózva, szárítva 220 gr

Muxama – mediterrán kulináris különlegesség – tonhal „bélszín” sózva, szárítva

Kiszerelés: kb. 220 gr

11.025 Ft