Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ALTA COCINA zsenge lóbab extra minőségű

MCA Spain
2.780 Ft
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 140
ALTA COCINA spanyol extra minőségű zsenge lóbab napraforgó- és extra szűz olívaolajban

A termék kiszerelése: 225 g

Elérhetőség: Utolsó 12 db raktáron
Várható szállítás: 2025. június 23.
Prémium kínálat
Csak minőségi, általunk is fogyasztott termékek.
Széles választék
Közel 350 termék, folyamatosan bővülő kínálat.
Exkluzív termékek
Csak itt vásárolhatóak meg!
Gyors kiszállítás
Ráadásul 10.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
Felhasználási tanácsok, receptek
Segítünk az elkészítésben is!
2.780 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Alta Cocina: Spanyol gourmet élmény felsőfokon. Ez a márka az exkluzív tapasok, ínyenc előételek és prémium minőségű különlegességek világa – mindaz, amit egy kifinomult ízlésű fogyasztó keres egy mediterrán estére. Az extra minőségű zsenge lóbab napraforgó- és szűz olívaolajban pácolva különlegesen sima textúrájú és enyhén savas, friss ízvilágú mediterrán finomság. A kézzel válogatott, legkisebb és legérettebb babok héjastól őrzik meg a természetes zamatot, miközben magas fehérje- és vitamintartalmuk táplálóvá teszi őket. Friss hagymával és egy kevés szárított tonhallal pirítva igazi tapas-élmény – egyszerre egészséges és ínycsiklandó.

Hozzávalók fajtája zöldség
Összetétel lóbab, napraforgóolaj (20%), extra szűz olívaolaj (13%), só, citromsav
100 grammonként energiaérték 257 Kcal / 1074 kJ; zsírok 16 g; ebből telített 1,8 g; szénhidrát 26 g; amelyből 2 g cukor; fehérje 3,2 g; só 0,38 g
Fogyasztható lásd a csomagoláson.
Tárolási javaslat tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. Felnyitás után 5 napig hűtőszekrényben tárolható.

Tökéletes tálalás

Ezeket a spanyol krémeket és mousse-okat kifejezetten hideg fogyasztásra, tapas jellegű tálaláshoz ajánljuk. A bársonyos textúrájuk tökéletes pirítósra, friss bagettre kenve, de sajtok, zöldségek vagy halak mellé is kiválóan illenek. Ne főzésre, hanem közvetlen élvezetre gondolj – ezek a kézműves finomságok úgy adják a legtöbbet, ha tisztán, előételként kerülnek az asztalra.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!