Hasonló termékek
Leírás és Paraméterek
Alta Cocina: Spanyol gourmet élmény felsőfokon. Ez a márka az exkluzív tapasok, ínyenc előételek és prémium minőségű különlegességek világa – mindaz, amit egy kifinomult ízlésű fogyasztó keres egy mediterrán estére. A spanyol vöröshagyma chutney Pedro Ximénez fehérborban karamellizálva édeskés, lágy és enyhén fűszeres ízvilágával igazi ínyencség. A lassan főzött hagyma és a nemes bor harmóniája tökéletes kiegészítője sajtoknak, pástétomoknak, sült húsoknak vagy tapasoknak. Selymes textúrája és mély aromái egyensúlyt visz minden fogásba – egyszerre komfortos és kifinomult.
Hozzávalók fajtája | kenhető |
Összetétel | vöröshagyma (63%), Pedro Ximenez borszósz (33%), kukoricakeményítő, napraforgóolaj, só, guárgumi, xantángumi, kálium-szorbát, borkősav |
100 grammonként | energiaérték 169 Kcal / 705 kJ; zsírok 8,7 g; ebből telített 1 g; szénhidrát 21 g; amelyből 18 g cukor; fehérje 0,8 g; só 0,94 g |
Fogyasztható | lásd a csomagoláson. |
Allergének | szulfitok. |
Tárolási javaslat | tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. Felnyitás után 5 napig hűtőszekrényben tárolható. |
Tökéletes tálalás
Ezeket a spanyol krémeket és mousse-okat kifejezetten hideg fogyasztásra, tapas jellegű tálaláshoz ajánljuk. A bársonyos textúrájuk tökéletes pirítósra, friss bagettre kenve, de sajtok, zöldségek vagy halak mellé is kiválóan illenek. Ne főzésre, hanem közvetlen élvezetre gondolj – ezek a kézműves finomságok úgy adják a legtöbbet, ha tisztán, előételként kerülnek az asztalra.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!