Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ALTA COCINA homárhab

MCA Spain
1.562 Ft
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 79
ALTA COCINA spanyol homárhab (mousse)

A termék kiszerelése: 115 g

Elérhetőség: Utolsó 12 db raktáron
Várható szállítás: 2025. június 23.
Prémium kínálat
Csak minőségi, általunk is fogyasztott termékek.
Széles választék
Közel 350 termék, folyamatosan bővülő kínálat.
Exkluzív termékek
Csak itt vásárolhatóak meg!
Gyors kiszállítás
Ráadásul 10.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
Felhasználási tanácsok, receptek
Segítünk az elkészítésben is!
1.562 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Alta Cocina: Spanyol gourmet élmény felsőfokon. Ez a márka az exkluzív tapasok, ínyenc előételek és prémium minőségű különlegességek világa – mindaz, amit egy kifinomult ízlésű fogyasztó keres egy mediterrán estére. A spanyol zöldspárga krém friss, üde zöld ízével és bársonyos állagával a tavaszi konyha esszenciáját hozza el. Enyhén fűszeres, zöldséges karaktere tökéletes pirítósra kenve, tapasokhoz, tojásos ételek vagy tészták kiegészítőjeként is. Letisztult, könnyed ízvilág, ami bármilyen fogásba eleganciát visz. Ideális vegán választás!

Hozzávalók fajtája kenhető
Összetétel paradicsomsűrítmény (39,02%), homárhús (25%), vörös álsügér (12%), zöld spárga (67%), tojássárgája (9%), karragén, tejfehérje, só, cukor, tejpor, citromlé, guárgumi, xantángumi
100 grammonként energiaérték 228 Kcal / 951 kJ; zsírok 21,2 g; ebből telített 2,5 g; szénhidrát 6,9 g; amelyből 1 g cukor; fehérje 1,6 g; só 1,29 g
Fogyasztható lásd a csomagoláson.
Allergének hal és tenger gyümölcsei, tojás, tej.
Tárolási javaslat tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. Felnyitás után 5 napig hűtőszekrényben tárolható.

Tökéletes tálalás

Ezeket a spanyol krémeket és mousse-okat kifejezetten hideg fogyasztásra, tapas jellegű tálaláshoz ajánljuk. A bársonyos textúrájuk tökéletes pirítósra, friss bagettre kenve, de sajtok, zöldségek vagy halak mellé is kiválóan illenek. Ne főzésre, hanem közvetlen élvezetre gondolj – ezek a kézműves finomságok úgy adják a legtöbbet, ha tisztán, előételként kerülnek az asztalra.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!