Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A Wakame alga a bőrünket is szebbé teszi

A Wakame alga a bőrünket is szebbé teszi

Tudtad, hogy a Wakame alga főzési alapanyagként felhasználva nemcsak roppant különleges kulináris élménnyel ajándékoz meg, de az egészséges életvitel kialakításában és fenntartásában is jelesre vizsgázik?

Az alga ugyanis gazdag forrása a szervezetnek nélkülözhetetlen vitaminoknak, ásványi anyagoknak és antioxidánsoknak. Az algatermékek rendszeres fogyasztása alapvetően a szervezet egészére pozitívan hat, ám különösen a bőr megfelelő regenerációjában, feszesítésében érthető nyomon a rendkívüli befolyása. A Wakame algát az Atlanti-óceán partjainál termesztik.

Barnás színéről ismert, ami főzés után zölddé változik. A Wakame alga különösen gazdag tápanyagforrásnak minősül, ami megfelelő előkészítés fejében maradéktalanul megmarad. Ha valóban kifogástalan minőségre vágysz, szavazz bizalmat a BORD à BORD Wakame algának! A szóban forgó francia gyártó immáron 24 éve foglalkozik a készítésével és teszi mindezt kimagasló színvonalon. A szakemberek az algát tengervízzel mossák, alacsony hőfokon dehidratálják, majd üvegházban szárítják és speciális módon szitálják.

Ennek a különleges előkészítésnek köszönhetően, a Wakame alga egyáltalán nem veszít semmit a hasznos tápanyagtartalmából, így maximálisan szolgálja az egészségedet. Ahogy azt a francia gyártó elkötelezett hívei jól tudják, a szóban forgó termék fő alapanyaga az alga, ami 100%-ban ökológiai gazdálkodásból származik. A termék nem tartalmaz semmilyen színezéket és adalékot, teljes mértékben természetes növényi összetevőkből készül.

Tartalomhoz tartozó címkék: Wakame alga Wakame alga vásárlás