Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A paradicsomos halkonzerv nagy kedvenc

A paradicsomos halkonzerv nagy kedvenc

A paradicsomos halkonzerv valószínűleg nem ismeretlen a halételeket valamilyen szinten ismerőknek. A tartósított alapanyag bármikor fogyasztható, hosszú ideig eltartható, ezért bármelyik háztartásban kitűnő szolgálatot tesz.

Vannak, akik nem szeretik, ha a hal feje is benne van, mások a halpástétomok elkötelezett hívei. Abban mindenki egyetért, hogy halat enni jó. Nemcsak egészséges, hanem laktató és ma már izgalmas ízvilággal elérhető itthon is. Az olívaolajjal, különféle fűszerekkel kombinált halkonzervek mellett, a paradicsomos alap is gyakran keresettnek számít. 

Főszerepben a paradicsomos halkonzerv

A nemzetközi konyha egyik legismertebb paradicsommal készülő étele a bolognai spagetti. A hazai háztartásokban gyakran az asztalra kerül, de ha húsfélékről van szó, akkor a halételek is mind többször kerülnek főszerepbe. Az itthoni halfogyasztás még mindig igen kevés és leginkább a ponty, meg a harcsa kerül az asztalra a karácsonyi étkezéskor. A hétköznapokban a paradicsomos halkonzerv a leginkább kedvelt. Legyen szó reggeliről, gyors uzsonnáról, laktató, pillanatok alatt összedobható vacsoráról, a halkonzervek, rilettek, pástétomok egyre inkább keresettek.  

A paradicsomos halkonzerv az ínyencek tetszését is elnyerheti. A titok abban rejlik, hogy milyen minőség kerül a kosárba. A helyi hagyományokon alapuló ízesítés, a spanyol és portugál tradicionális halételek tartósított formában már itthon is elérhetők. Fedezd fel az egyszerű, ám annál nagyszerűbb halas fogásokban rejlő lehetőségeket!