Leírás és Paraméterek
Az Agromar spanyol kézműves családi cég, ami 1926 óta készít halkonzerveket. Az igazi fellendülést az 1948-ben kitalált tengeri sün ikrájából készített konzerv jelentette, ami jelentős marketing lehetőségeket hozott számukra. Így 1968-ban létre is hozhatták az Agromar márkanevet és a mai halkonzerv-gyárat. A vállalat mára kizárólag gourmet termékeket készít nemzetközi piacokra, és olyan különlegességekről ismert, mint a Cantabria-i szardella, Germon tonhal, skorpiórák, vörös skorpióhal, amiket limitált darabszámban készítenek.
Halfajták | kagyló |
Származási ország | Spanyolország |
Összetétel | 40% fésűkagyló, 20% szürke sávos tőkehal, 18% olívaolaj, 15% tojáspor, sült hagyma, tejfehérje, bor, só ecet, fűszerek. |
100 grammonként | energia 1552 kJ/ 185 kcal; zsírok:13 g; ebből telített 2 g; szénhidrát 5,1 g; amelyből 0 g cukor; fehérje 12 g; só 1,8 g. |
Allergének | hal, tenger gyümölcsei, tojás, tej, szulfitok. |
Tárolási javaslat | tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. |
Tökéletes tálalás
Javasoljuk, hogy felbontást követően fogyassza akár elő- vagy főételként pirítóssal. Készíthet belőle hideg- és melegszendvicset; vagy felhasználhatja alapanyagként ínyencségek, saláták, főtt vagy sült ételek készítéséhez. Kiváló fehérjeforrás és remek módja a halfogyasztása növelésére. Bármelyiket választja, fantasztikus ízélményeket és jó étvágyat kívánunk!
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!