Hasonló termékek
Nagy kiszerelésű kagyló-chili tapas Espelette paprikával és gyömbérrel
Nagy kiszerelésű fésű- és szívkagyló tapas, yuzuval és jalapenos paprikával
Nagy kiszerelésű rózsaszín fésűkagyló és tonhal tapas zöldcitrommal
Nagy kiszerelésű japán kagyló tapas paradicsomkonfittal és metélőhagymával
Nagy kiszerelésű kürtös csiga tapas grillezett paprikával és citrommal
Nagy kiszerelésű tintahal tapas piquillo spanyol paprikával Millac-i tengeri sóval
Leírás és Paraméterek
A Le Grand Lejon a legnagyobb füstölt és pácolt haltermékekkel foglalkozó gyártó Bretagne északi részén, aki a régi hagyományok mentén készíti termékeit 1953 óta. Egyszerű, minőségi (MSC fenntartható halászatból) és egészséges összetevőkből („Clean Label” – tiszta címke), pálmaolaj, ízfokozó és mesterséges színezőanyagok nélkül készülnek termékeik. Céljuk, hogy a breton partok mentén fogható halakból, kagylókból készítsenek riletteket, dip-eket. Kiváló kísérője lehet baráti beszélgetéseknek, családi összejöveteleknek, vagy ha csak egy könnyű reggelire, vacsorára vágyunk, de tökéletes előétel is lehet belőle. Könnyen magunkkal vihetjük bárhová – munkahely, kirándulás, iskola, utazás -, hosszan eltartható. A rilette-k és dip-ek segítségével változatosabbá tehetjük a halfogyasztásunkat, ami fehérje-, ásványianyag-, és omega-3-olaj-tartalmával jó hatással lehet egészségünkre. Ezeket a krémes és szálkamentes finomságokat a gyerekek is szívesebben megkóstolják!
Állag szerint | rilette |
Halfajták | kagyló |
Összetétel | Szent Jakab-kagyló 30%, tejszín, halfilék 29%, hagymák, sárgarépa, só, metélőhagyma, fokhagyma, xantán- és guárgumi, tejfehérje, bors. |
100 grammonként | energiaérték 608 kJ/ 146 kcal; zsírok:9,8 g; ebből telített 6,4 g; szénhidrát 2,5 g; amelyből 1,3 g cukor; fehérje 12 g; só 1,6 g. |
Allergének | halakat, tenger gyümölcseit, tejet tartalmaz. |
Fogyasztható | a gyártástól számított 2 évig. |
Tárolási javaslat | tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. Felbontás után 3-4 napig hűtőszekrényben eltartható. |