Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tonhalas tésztaborítékok

Tonhalas tésztaborítékok
Hogy halkonzervből nem lehet különleges vendégváró ételt készíteni?!

Próbáld ki ezt a könnyen elkészíthető receptet, ami minőségi portugál tonhalkonzervvel készül, amit ráadásul extra szűz olívaolajban tettek el, így bátran felhasználhatod a főzéshez!


Hozzávalók 4 adaghoz:
•    2 db konzerv tonhalfilé olívaolajban
•    500 g spárga
•    150 g reszelt sajt
•    1 csomag leveles tészta
•    1 db felvert tojás
•    Só és bors ízlés szerint

Elkészítés:
1. Vágjuk le a spárga tetejét, majd egy serpenyőben pároljuk meg a spárgát a konzervből származó olívaolajjal, sóval és borssal.

2. Tekerjük ki a leveles tésztát, és vágjuk 12 egyenlő négyzetre. Minden négyzetbe helyezzünk 1 szelet tonhalfilét, majd spárgát, végül szórjuk meg reszelt sajttal.

3. A négyzet két sarkával zárjuk le a borítékokat, és kenjük meg a felvert tojással.

4. Süssük meg a tésztaleveleket a levelestészta csomagolásán lévő instrukciók szerint, de legalább 7 percig. Tálaljuk friss zöld salátátval.
 

Tartalomhoz tartozó címkék: különleges hal ételek tonhal konzerv

Kapcsolódó tartalmak