Youtube videók
Leírás és Paraméterek
„Ezúttal a Manna féle mustáros makréla került a tányéromra. Feszes szerkezetű hal, pikáns, krémes mustár szószban. Mivel szeretem az ilyen irányú "kilengéseket" a halkonzerveket illetően, nálam nagyon betalált." Kovács Antal örökös magyar bajnok sommelier
A „Conserveira do sul” portugál halfeldolgozó gyár alapítója 9 éves korától dolgozott a halfeldolgozó iparban és 51 éves korában alapította konzervgyárát, ami óriási sikereket ért el néhány év alatt. 1970-ig vezette a gyárat 3 gyermekével, amikor nyugdíjba vonult.
Az 1996-ban teljesen átszervezett és automatizált gyárban a termelés nem szakad el a tradicionális kétkezi gyártás-technológiától, ugyanakkor modern gépekkel és módszerekkel egészíti ki a hagyományokat. A cég támogatja a folyamatos minőségfejlesztést, a környezeti hatások folyamatos felmérést és csökkentését, a munkaerő egészségvédelmét és biztonságát és mindenekelőtt az előállított élelmiszerek biztonságát.
Allergének | gluténmentes minősítésű |
Halfajták | makréla |
Szósz | különleges ízesítés |
Származási ország | Portugália |
Összetétel | makréla 75%, mustár 16,67%, napraforgó-olaj, ecet és só |
100 grammonként | energiaérték 709 kJ / 170 Kcal; zsírok 9,2 g; ebből telített 2,1 g; szénhidrát 1,2 g; amelyből 1 g cukor; fehérje 20 g; só 1,9 g |
Allergének | halat és mustárt tartalmaz |
Fogyasztható | a gyártástól számított 5 évig. |
Tárolási javaslat | tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. |