Leírás és Paraméterek
Az Agromar spanyol kézműves családi cég, ami 1926 óta készít halkonzerveket. Az igazi fellendülést az 1948-ben kitalált tengeri sün ikrájából készített konzerv jelentette, ami jelentős marketing lehetőségeket hozott számukra. Így 1968-ban létre is hozhatták az Agromar márkanevet és a mai halkonzerv-gyárat. A vállalat mára kizárólag gourmet termékeket készít nemzetközi piacokra, és olyan különlegességekről ismert, mint a Cantabria-i szardella, Germon tonhal, skorpiórák, vörös skorpióhal, amiket limitált darabszámban készítenek.
Halfajták | tenger gyümölcsei |
Származási ország | Spanyolország |
Összetétel | 40% asztúriai fehérbab, víz, 14% kagyló, hagyma, fokhagyma, olívaolaj, paradicsomszósz, bors, petrezselyem, és só. |
100 grammonként | energia 386 kJ/ 92 kcal; zsírok:2,7 g; ebből telített 0,9 g; szénhidrát 12 g; amelyből 0,8 g cukor; fehérje 4,1 g; só 0,69g. |
Allergének | tenger gyümölcsei. |
Tárolási javaslat | tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. |
Tökéletes tálalás
Az Asturias-i hercegség (spanyol tartomány) egyik legnépszerűbb étele, ami kagylóból és fehérbabból készül, és állaga a sűrű leveséhez vagy pörköltéhez hasonlít leginkább. Mivel az Agromar szakácsai ezt az ételt már elkészítették, a fogyasztásához elegendő mikrohullámú sütőben vagy vízfürdőben lassan megmelegíteni. Fogyasztásához fantasztikus ízélményeket kívánunk!
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!