JUPITER
A Jupiter halkonzerv márka története és hitvallása
„Conserveira do sul” nevű portugál halfeldolgozó gyár története szorosan összefonódik alapítója történetével. Antónió Jacinta Ferrera 9 éves korától kezdve dolgozott a halfeldolgozó iparban. 15 évesen került a sózott és konzervált halfeldolgozás közelébe, és 51 éves korában (1954) sikerült megvalósítani nagy álmát: konzervgyárat alapított saját maga és fiai számára.
Néhány év alatt néhány olyan minőségi, világszerte ismert márkákat sikerült létrehozniuk, mint a Manná, Jupiter vagy a Good boy. Három gyermekével együtt vezette a céget 1970-ig, és amikor nyugdíjba vonult, unokái vették át a helyét a cégvezetésben.
A Jupiter márkát a gyártó cég 1950 óta a legmagasabb minőségi elvárások kielégítésére hozták létre. Fő célkitűzése, hogy olyan termékeket állítson elő, amik a legkifinomultabb ízlésű fogyasztóknak is megfelelnek, úgy hogy minőségi alapanyagokat használnak fel.
A termékek organikus (bio) olívaolajjal készülnek. A feldolgozott halakat egyrészt a minőségük alapján szelektálják, másrészt ezek közül is halfilét, vagy kisebb halak esetén bőr- és szálkátlan formában dolgozzák fel. Ennek az eljárásnak is köszönhető, hogy a termékek a halaktól idegenkedő fogyasztók tetszését is elnyerik.
Minden termék gluténmenetes minősítésű!
JUPITER egész szardíniakonzerv bio olívaolajban, gluténmentes
JUPITER egész szardíniakonzerv bio olívaolajban, magas fehérjetartalommal, kézi készítéssel, gluténmentes.
A termék kiszerelése: 120 g
JUPITER Fattyúmakréla konzerv bio olívaolajban gluténmentes
JUPITER Fattyúmakréla-filé konzerv bio olívaolajban, közepesen magas fehérjetartalommal, kézi készítéssel, gluténmentes.
A termék kiszerelése: 120 g