Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Blog

Mivel ízbontó párosítás a makrélafilé?

Mivel ízbontó párosítás a makrélafilé?

A makrélafilé egyre népszerűbb választás a gurmé konyhákban, nem véletlenül. Az ízletes és sokoldalú hal kiválóan illik különféle ízekhez, ételekhez és fűszerekhez. A makréla erőteljes, enyhén olajos íze és puha textúrája sokféle kulináris variációra ad lehetőséget.

 

A makrélafilé napi fogyasztásra is alkalmas

A makrélafilé napi fogyasztásra is alkalmas

A makrélafilé a magasabb zsírtartalmú halak közé tartozik. Többszörösen telítetlen zsírsavakban gazdag, ezért elmondható róla, hogy kifejezetten egészséges. A benne levő Omega-3 zsírsavak hozzájárulnak a szív- és érrendszer egészségének megőrzéséhez.