Youtube videók
Leírás és Paraméterek
Ez a készétel hagyományos Asturias-i (spanyol hercegség) receptúra alapján készült fehér borral, paradicsommal, borssal, hagymával, fokhagymával, petrezselyemmel, fűszerekkel, olívaolajjal, színezék- és tartósítószer-mentesen. Az Agromar spanyol kézműves családi cég, ami 1926 óta készít halkonzerveket. Az igazi fellendülést az 1948-ben kitalált tengeri sün ikrájából készített konzerv jelentette, ami jelentős marketing lehetőségeket hozott számukra. Így 1968-ban létre is hozhatták az Agromar márkanevet és a mai halkonzerv-gyárat. A vállalat mára kizárólag gourmet termékeket készít nemzetközi piacokra, és olyan különlegességekről ismert, mint a Cantabria-i szardella, Germon tonhal, skorpiórák, vörös skorpióhal, amiket limitált darabszámban készítenek.
Halfajták | tonhal |
Származási ország | Spanyolország |
Összetétel | 50% hagyma, 15% fehér Germon tonhal, paradicsom, olívaolaj, bors, fehérbor, fokhagyma, petrezselyem, só. |
100 grammonként | energia 168 kJ/ 40 kcal; zsírok:1 g; ebből |
telített 0,2 g; szénhidrát 3,1 g; amelyből 3,1 g cukor; fehérje 4,2 g; só 1,1 g. | |
Allergének | hal, szulfitok. |
Tárolási javaslat | tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. |