Leírás és Paraméterek
A francia BORD à BORD 24 éve elkötelezett a bio algatermékek előállítása iránt a munkatársaik és a környezet maximális tiszteletben tartása mellett. Termékeiket Bretagne-ban 100%-ban ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagokból készítik (tanúsítvány: ECOCERT – FR-BIO-01), és a helyi termelők termékeit részesítik előnyben. Mindemellett környezettudatos gyártási technológiát (pl. újrahasznosított csomagolás) alkalmaznak, a fenntartható gazdálkodás hívei.
BORD à BORD Tsukudani royal kombu algából készítését az a tradicionális japán recept ihlette, amiben az algát áztatják szójaszósz, ecet és cukor keverékébe. Ez a termék Bretagne-ban termesztett Royal Kombuból készül, aminek jellegzetes tenger ízét a páclé kiemeli és egyfajta édeskés medvecukor ízzel párosítja. A tsukudani egy pépes állagú készítmény, amit a japánok rizzsel együtt fogyasztanak. Emiatt ez a termék egy igazi kulináris különlegesség!
Ez a termék 100%-ban növényi összetevőkből készült, semmilyen mesterséges adalék- vagy színezőanyagot nem tartalmaz! Ennek, valamint az alga kedvező élettani hatásai – vitamin- és ásványianyag-tartalom, egészségvédelem – miatt ajánljuk szenior korú, vegetáriánus, egészségtudatos, sportoló, gondos édesanya vásárlóinknak!
Bio | bio |
Allergének | gluténmentes minősítésű |
Terméktípus | alga krémek, pestok |
Összetétel | Royal Kombu alga (Saccharina latissima), barna cukor, pirított szezámmag, szójaszósz (víz, szójabab, tengeri só, ecet) |
100 grammonként | energiaérték 154 Kcal / 652 KJ /; fehérje 1,57 g; szénhidrát 35,11 g; amelyből 32,98 g cukor; zsírok 0,66 g; ebből telített 0,09 g; só 1,8 g Allergének:szója, szezámmag |
Fogyasztható | a gyártástól számított 9 hónapig. |
Tárolási javaslat | tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. Felnyitás után hűtőszekrényben 10 napig tárolható. |