Leírás és Paraméterek
A francia BORD à BORD 24 éve elkötelezett a bio algatermékek előállítása iránt a munkatársaik és a környezet maximális tiszteletben tartása mellett. Termékeiket Bretagne-ban 100%-ban ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagokból készítik (tanúsítvány: ECOCERT – FR-BIO-01), és a helyi termelők termékeit részesítik előnyben. Mindemellett környezettudatos gyártási technológiát (pl. újrahasznosított csomagolás) alkalmaznak, a fenntartható gazdálkodás hívei.
BORD à BORD Rosskoff-i hagyma és alga "confit" olyan AOP minősítésű (=védett származási helyen előállított termék) hagymából készül, amit Rosscoff területén termesztenek. Ez a termőterület rendkívül gazdag ásványi anyagokban a tengeri algáknak köszönhetően. Ezt a hagymát ötvözték royal kombu algával, egy kis rózsaborssal és egy leheletnyi fahéjjal, hogy egy igazi kulináris élményt hozzanak létre.
Ez a termék 100%-ban növényi összetevőkből készült, semmilyen mesterséges adalék- vagy színezőanyagot nem tartalmaz! Ennek, valamint az alga kedvező élettani hatásai – vitamin- és ásványianyag-tartalom, egészségvédelem – miatt ajánljuk szenior korú, vegetáriánus, egészségtudatos, sportoló, gondos édesanya vásárlóinknak!
Bio | bio |
Allergének | gluténmentes minősítésű |
Terméktípus | alga krémek, pestok |
Összetétel | Rosscoff-i hagyma (AOP minősítésű) 55%, nádcukor, Royal Kombu alga (Saccharina latissima) 10,6%, modenai balzsamecet, napraforgóolaj, cukkorrépa por, rózsabors 0,6%, fahéj |
100 grammonként | energiaérték 154 Kcal / 652 KJ /; fehérje 1,57 g; szénhidrát 35,11 g; amelyből 32,98 g cukor; zsírok 0,66 g; ebből telített 0,09 g; só 1,8 g Allergének:nyomokban tartalmazhat egyéb tenger gyümölcseit (rák- és halfélék, puhatestűek), mogyoróféléket, szezámmagot, zellert, szóját, mustárt Fogyasztható:a gyártástól számított 3 évig. |
Tárolási javaslat | tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. Felnyitás után javasolt hűtőszekrényben tárolni. |