Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BORD à BORD Alga Yuzu Kosho (tradicionális japán ízesítő) kombu algából bio

BORD-A-BORD
5.372 Ft
2.999 Ft
Kedvezmény: 2.373 Ft 44%
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 150

BORD à BORD Alga Yuzu Kosho (tradicionális japán ízesítő) párolt kombu algából bio

A termék kiszerelése: 100 g

Elérhetőség: 36 db raktáron
Várható szállítás: 2024. november 22.
Válogatott termékek
Csak minőségi, általunk is fogyasztott termékek.
Felhasználási tanácsok, receptek
Segítünk az elkészítésben is!
Gyors kiszállítás
Ráadásul 20.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
5.372 Ft
2.999 Ft
Kedvezmény: 2.373 Ft 44%
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A francia BORD à BORD 24 éve elkötelezett a bio algatermékek előállítása iránt a munkatársaik és a környezet maximális tiszteletben tartása mellett. Termékeiket Bretagne-ban 100%-ban ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagokból készítik (tanúsítvány: ECOCERT – FR-BIO-01), és a helyi termelők termékeit részesítik előnyben. Mindemellett környezettudatos gyártási technológiát (pl. újrahasznosított csomagolás) alkalmaznak, a fenntartható gazdálkodás hívei.

BORD à BORD Alga Yuzu Kosho (tradicionális japán ízesítő) egy hagyományos japán Tsukudani (speciális párolt alga) ötvözése, hogy egy különleges és jellegzetes japán ízesítőt hozzanak létre. A Yuzu Kosho egy pépes állagú készítmény, amit a japánok friss chilipaprika erjesztésével állítanak elő, amihez a kelet-ázsiai citrom – yuzu - húsát és levét használják fel. Emiatt ez a termék egy igazi kulináris különlegesség!

Ez a termék 100%-ban növényi összetevőkből készült, semmilyen mesterséges adalék- vagy színezőanyagot nem tartalmaz! Ennek, valamint az alga kedvező élettani hatásai – vitamin- és ásványianyag-tartalom, egészségvédelem – miatt ajánljuk szenior korú, vegetáriánus, egészségtudatos, sportoló, gondos édesanya vásárlóinknak!

Bio bio
Allergének gluténmentes minősítésű
Terméktípus alga krémek, pestok
Összetétel Royal Kombu alga ( Saccharina latissima ) 42%, szójaszósz (víz, szójabab, tengeri só, alkohol), víz, almaecet, vörös yuzu kosho 1,8% (sárga yuzu, tengeri só, vörös chilipaprika), zöld yuzu kosho 1,6% (zöld yuzu, tengeri só, zöld chilipaprika)
100 grammonként energiaérték 101 Kcal / 431 KJ /; fehérje 2,2 g; szénhidrát 22,3 g; amelyből 20 g cukor; zsírok 0,15 g; ebből telített 0,1 g;  só 2,1 g, élelmi rost:1,7 g
Allergének nyomokban tartalmazhat egyéb tenger gyümölcseit (rák- és halfélék, puhatestűek), mogyoróféléket, szezámmagot, zellert, szóját, mustárt
Fogyasztható a gyártástól számított 3 évig.
Tárolási javaslat tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. Felnyitás után hűtőszekrényben 10 napig tárolható.

Tökéletes tálalás

A termék felhasználásával ízletesebbé tehetőek a grillezett vörös húsok, hal-, rák- és kagylóételek. A kacsamájhoz adva kiemeli annak jellegzetes ízvilágát. Igazi gourmet-élményben lesz része, ha lágy sajtokkal (kecske, ricotta, faisselle – hagyományos túrószerű francia sajt) vagy buggyantott tojással kóstolja meg. Bármelyik felhasználási módot is választja, fantasztikus ízélményeket és jó étvágyat kívánunk!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!