Leírás és Paraméterek
A francia BORD à BORD 24 éve elkötelezett a bio algatermékek előállítása iránt a munkatársaik és a környezet maximális tiszteletben tartása mellett. Termékeiket Bretagne-ban 100%-ban ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagokból készítik (tanúsítvány: ECOCERT – FR-BIO-01), és a helyi termelők termékeit részesítik előnyben. Mindemellett környezettudatos gyártási technológiát (pl. újrahasznosított csomagolás) alkalmaznak, a fenntartható gazdálkodás hívei.
BORD à BORD Alga Yuzu Kosho (tradicionális japán ízesítő) egy hagyományos japán Tsukudani (speciális párolt alga) ötvözése, hogy egy különleges és jellegzetes japán ízesítőt hozzanak létre. A Yuzu Kosho egy pépes állagú készítmény, amit a japánok friss chilipaprika erjesztésével állítanak elő, amihez a kelet-ázsiai citrom – yuzu - húsát és levét használják fel. Emiatt ez a termék egy igazi kulináris különlegesség!
Ez a termék 100%-ban növényi összetevőkből készült, semmilyen mesterséges adalék- vagy színezőanyagot nem tartalmaz! Ennek, valamint az alga kedvező élettani hatásai – vitamin- és ásványianyag-tartalom, egészségvédelem – miatt ajánljuk szenior korú, vegetáriánus, egészségtudatos, sportoló, gondos édesanya vásárlóinknak!
Bio | bio |
Allergének | gluténmentes minősítésű |
Terméktípus | alga krémek, pestok |
Összetétel | Royal Kombu alga ( Saccharina latissima ) 42%, szójaszósz (víz, szójabab, tengeri só, alkohol), víz, almaecet, vörös yuzu kosho 1,8% (sárga yuzu, tengeri só, vörös chilipaprika), zöld yuzu kosho 1,6% (zöld yuzu, tengeri só, zöld chilipaprika) |
100 grammonként | energiaérték 101 Kcal / 431 KJ /; fehérje 2,2 g; szénhidrát 22,3 g; amelyből 20 g cukor; zsírok 0,15 g; ebből telített 0,1 g; só 2,1 g, élelmi rost:1,7 g |
Allergének | nyomokban tartalmazhat egyéb tenger gyümölcseit (rák- és halfélék, puhatestűek), mogyoróféléket, szezámmagot, zellert, szóját, mustárt |
Fogyasztható | a gyártástól számított 3 évig. |
Tárolási javaslat | tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. Felnyitás után hűtőszekrényben 10 napig tárolható. |