Youtube videók
Leírás és Paraméterek
„Még sosem kóstoltam alga tatárt, annál nagyobb volt a meglepetés, hogy milyen finom! Egy szó, mint száz, remek vacsora kerekedett belőle. Mindenképp próbáld ki, mert nagyon adja." Kovács Antal örökös magyar bajnok sommelier
A Le Grand Lejon a legnagyobb füstölt és pácolt haltermékekkel foglalkozó gyártó Bretagne északi részén, aki a régi hagyományok mentén készíti termékeit 1953 óta. Egyszerű, minőségi (MSC fenntartható halászatból) és egészséges összetevőkből („Clean Label” – tiszta címke), pálmaolaj, ízfokozó és mesterséges színezőanyagok nélkül készülnek termékeik. Céljuk, hogy a breton partok mentén fogható halakból, kagylókból készítsenek riletteket, dip-eket. A közelmúltban bővítették termékkínálatukat algatermékekkel, amik szintén a breton partok mentén ökológiai gazdálkodásból származnak.
Terméktípus | alga krémek, pestok |
Összetétel | 3-féle alga 58% (sea lettuce, dulse, tengeri zölbab), repceolaj, metélőhagyma 11,6%, víz, citromsűrítmény 2,3%, só, bors |
100 grammonként | energiaérték 887 kJ/ 215 kcal; zsírok:18 g; ebből telített 1,4 g; szénhidrát 7,9 g; amelyből 4,9 g cukor; fehérje 2,9 g; só 1,5 g. |
Allergének | halakat, tenger gyümölcseit tartalmazhat. |
Fogyasztható | a gyártástól számított 2 évig. |
Tárolási javaslat | tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. Felbontás után 5 napig hűtőszekrényben eltartható. |