Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Alga tatár citrommal és metélőhagymával

Le Grand Lejon
3.593 Ft
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 180
Alga tatár citrommal és metélőhagymával, vegán, ínyenc francia előétel pirítóssal, snackkel.

A termék kiszerelése: nettó 90 g

Elérhetőség: Előrendelhető
Várható szállítás: 2025. május 15.
Prémium kínálat
Csak minőségi, általunk is fogyasztott termékek.
Széles választék
Közel 350 termék, folyamatosan bővülő kínálat.
Exkluzív termékek
Csak itt vásárolhatóak meg!
Gyors kiszállítás
Ráadásul 10.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
Felhasználási tanácsok, receptek
Segítünk az elkészítésben is!
3.593 Ft
Menny.:db

Youtube videók

Leírás és Paraméterek

„Még sosem kóstoltam alga tatárt, annál nagyobb volt a meglepetés, hogy milyen finom! Egy szó, mint száz, remek vacsora kerekedett belőle. Mindenképp próbáld ki, mert nagyon adja." Kovács Antal örökös magyar bajnok sommelier

A Le Grand Lejon a legnagyobb füstölt és pácolt haltermékekkel foglalkozó gyártó Bretagne északi részén, aki a régi hagyományok mentén készíti termékeit 1953 óta. Egyszerű, minőségi (MSC fenntartható halászatból) és egészséges összetevőkből („Clean Label” – tiszta címke), pálmaolaj, ízfokozó és mesterséges színezőanyagok nélkül készülnek termékeik. Céljuk, hogy a breton partok mentén fogható halakból, kagylókból készítsenek riletteket, dip-eket. A közelmúltban bővítették termékkínálatukat algatermékekkel, amik szintén a breton partok mentén ökológiai gazdálkodásból származnak.

Terméktípus alga krémek, pestok
Összetétel 3-féle alga 58% (sea lettuce, dulse, tengeri zölbab), repceolaj, metélőhagyma 11,6%, víz, citromsűrítmény 2,3%, só, bors
100 grammonként energiaérték 887 kJ/ 215 kcal; zsírok:18 g; ebből telített 1,4 g; szénhidrát 7,9 g; amelyből 4,9 g cukor; fehérje 2,9 g; só 1,5 g.
Allergének halakat, tenger gyümölcseit tartalmazhat.
Fogyasztható a gyártástól számított 2 évig.
Tárolási javaslat tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. Felbontás után 5 napig hűtőszekrényben eltartható.

Tökéletes tálalás

A rilette-ket és dipeket a legtöbb esetben reggelire vagy vacsorára eszik fő étkezésként. Emellett partikra kanapészendvicseket, vendégségre vagy ebédre előételt készíthetünk velük. Hosszú eltarthatóságuk és csomagolásuk miatt könnyedén magunkkal vihetjük bárhová: piknikre, munkahelyre, iskolába, kirándulásra. Leggyakrabban pirítós kenyérre, toastra vagy sós kekszekre téve fogyasztják, de blinire (orosz eredetű kelesztett palacsinta) is tehetjük. A rilette mellé kínálhatunk friss salátát, idényzöldségeket, pikáns hagymakonfitot (link) is. A dipeket különböző chipsekkel, snackkekkel, grissinikkel vagy akár hasábra vágott nyers zöldségekkel (szárzeller, kígyóuborka, sárgarépa) mártogathatjuk. Algás tortillachips-szel és algasnackkel különleges ízélményben lehet részünk. Bármelyik felhasználási módot is választja, fantasztikus ízélményeket és jó étvágyat kívánunk!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!