Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Alga tatár citrommal és metélőhagymával

Le Grand Lejon
3.016 Ft
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 151
Alga tatár citrommal és metélőhagymával, vegán, ínyenc francia előétel pirítóssal, snackkel.

A termék kiszerelése: nettó 90 g

Elérhetőség: 48 db raktáron
Várható szállítás: 2024. november 22.
Válogatott termékek
Csak minőségi, általunk is fogyasztott termékek.
Felhasználási tanácsok, receptek
Segítünk az elkészítésben is!
Gyors kiszállítás
Ráadásul 20.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
3.016 Ft
Menny.:db

Youtube videók

Leírás és Paraméterek

„Még sosem kóstoltam alga tatárt, annál nagyobb volt a meglepetés, hogy milyen finom! Egy szó, mint száz, remek vacsora kerekedett belőle. Mindenképp próbáld ki, mert nagyon adja." Kovács Antal örökös magyar bajnok sommelier

A Le Grand Lejon a legnagyobb füstölt és pácolt haltermékekkel foglalkozó gyártó Bretagne északi részén, aki a régi hagyományok mentén készíti termékeit 1953 óta. Egyszerű, minőségi (MSC fenntartható halászatból) és egészséges összetevőkből („Clean Label” – tiszta címke), pálmaolaj, ízfokozó és mesterséges színezőanyagok nélkül készülnek termékeik. Céljuk, hogy a breton partok mentén fogható halakból, kagylókból készítsenek riletteket, dip-eket. A közelmúltban bővítették termékkínálatukat algatermékekkel, amik szintén a breton partok mentén ökológiai gazdálkodásból származnak.

Terméktípus alga krémek, pestok
Összetétel 3-féle alga 58% (sea lettuce, dulse, tengeri zölbab), repceolaj, metélőhagyma 11,6%, víz, citromsűrítmény 2,3%, só, bors
100 grammonként energiaérték 887 kJ/ 215 kcal; zsírok:18 g; ebből telített 1,4 g; szénhidrát 7,9 g; amelyből 4,9 g cukor; fehérje 2,9 g; só 1,5 g.
Allergének halakat, tenger gyümölcseit tartalmazhat.
Fogyasztható a gyártástól számított 2 évig.
Tárolási javaslat tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. Felbontás után 5 napig hűtőszekrényben eltartható.

Tökéletes tálalás

A rilette-ket és dipeket a legtöbb esetben reggelire vagy vacsorára eszik fő étkezésként. Emellett partikra kanapészendvicseket, vendégségre vagy ebédre előételt készíthetünk velük. Hosszú eltarthatóságuk és csomagolásuk miatt könnyedén magunkkal vihetjük bárhová: piknikre, munkahelyre, iskolába, kirándulásra. Leggyakrabban pirítós kenyérre, toastra vagy sós kekszekre téve fogyasztják, de blinire (orosz eredetű kelesztett palacsinta) is tehetjük. A rilette mellé kínálhatunk friss salátát, idényzöldségeket, pikáns hagymakonfitot (link) is. A dipeket különböző chipsekkel, snackkekkel, grissinikkel vagy akár hasábra vágott nyers zöldségekkel (szárzeller, kígyóuborka, sárgarépa) mártogathatjuk. Algás tortillachips-szel és algasnackkel különleges ízélményben lehet részünk. Bármelyik felhasználási módot is választja, fantasztikus ízélményeket és jó étvágyat kívánunk!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!