Leírás és Paraméterek
Az Agromar spanyol kézműves családi cég, ami 1926 óta készít halkonzerveket. Az igazi fellendülést az 1948-ben kitalált tengeri sün ikrájából készített konzerv jelentette, ami jelentős marketing lehetőségeket hozott számukra. Így 1968-ban létre is hozhatták az Agromar márkanevet és a mai halkonzerv-gyárat. A vállalat mára kizárólag gourmet termékeket készít nemzetközi piacokra, és olyan különlegességekről ismert, mint a Cantabria-i szardella, Germon tonhal, skorpiórák, vörös skorpióhal, amiket limitált darabszámban készítenek.
Halfajták | különleges halak |
Származási ország | Spanyolország |
Összetétel | 30% vörös skorpióhal, 23% szürke sávos tőkehal, 14% olívaolaj, 13% paradicsomsűrítmény, 10% tojáspor, sült hagyma, tejfehérje, borecet, só, fűszerek. |
100 grammonként | energia 717 kJ/ 172 kcal; zsírok:9,6 g; ebből telített 1,5 g; szénhidrát 7,3 g; amelyből 0,9 g cukor; fehérje 14 g; só 1,6 g. |
Allergének | hal, tojás, tej. |
Tárolási javaslat | tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. |
Tökéletes tálalás
Javasoljuk, hogy felbontást követően fogyassza akár elő- vagy főételként pirítóssal. Készíthet belőle hideg- és melegszendvicset; vagy felhasználhatja alapanyagként ínyencségek, saláták, főtt vagy sült ételek készítéséhez. Kiváló fehérjeforrás és remek módja a halfogyasztása növelésére. Bármelyiket választja, fantasztikus ízélményeket és jó étvágyat kívánunk!
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!