Leírás és Paraméterek
A Pointe de Penmarc’h francia halkonzerv-gyár, ami 1920 óta foglalkozik főleg szardínia, makréla és germon fehér tonhal konzerválásával. 2003-ban azért költöztették a gyártást Douarnenez-be, hogy a kifogott halakat frissen tudják elkészíteni. A receptek generációról generációra öröklődtek az itt dolgozó nőkön keresztül. A halkonzerveket, halkrémeket az alapítás óta a mai napig kizárólag kézzel készítik helyi prémium alapanyagokból. A feldolgozott halfajták kizárólag felelős halászatból származnak.
Összetétel | burgonya 50%, Germon fehér tonhal 26%, félzsíros tej, extra szűz olívaolaj, só, fokhagyma, petrezselyem. |
100 grammonként | energiaérték 741 kJ/ 178 kcal; zsírok:12 g; ebből telített 2 g; szénhidrát 7,8 g; amelyből 0,9 g cukor; fehérje 9 g; só 1 g. |
Allergének | hal, tej. |
Tárolási javaslat | tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. |
Tökéletes tálalás
A készétel elfogyasztásához nyisd ki a dobozt, és tedd a tartalmát egy sütőbe tehető tányérra és 180° C-os sütőben melegítsd meg. Szórhatsz a tetejére egy kis zsemlemorzsát is sütés előtt, hogy aranyszínű legyen a teteje. Tálald friss zöldsalátával, ami egy ecetes, algás mustáros öntettel készítve lesz a legfinomabb. Jó étvágyat és különleges ízélményt kívánunk!
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!