Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szent Jakab-kagyló felfújt (soufflé) készétel

Pointe de Penmarc'h
3.305 Ft
2.644 Ft
Kedvezmény: 661 Ft 20%
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 133
Gourmet francia készétel: Szent Jakab-kagyló soufflé (felfújt)

A termék kiszerelése: nettó 85 g

Elérhetőség: Előrendelhető
Várható szállítás: 2024. augusztus 05.
Válogatott termékek
Csak minőségi, általunk is fogyasztott termékek.
Felhasználási tanácsok, receptek
Segítünk az elkészítésben is!
Gyors kiszállítás
Ráadásul 20.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
3.305 Ft
2.644 Ft
Kedvezmény: 661 Ft 20%
Menny.:db

Youtube videók

Leírás és Paraméterek

A Pointe de Penmarc’h francia halkonzerv-gyár, ami 1920 óta foglalkozik főleg szardínia, makréla és germon fehér tonhal konzerválásával. 2003-ban azért költöztették a gyártást Douarnenez-be, hogy a kifogott halakat frissen tudják elkészíteni. A receptek generációról generációra öröklődtek az itt dolgozó nőkön keresztül. A halkonzerveket, halkrémeket az alapítás óta a mai napig kizárólag kézzel készítik helyi prémium alapanyagokból. A feldolgozott halfajták kizárólag felelős halászatból származnak.

Halfajták kagyló
Összetétel Szent Jakab-kagyló 23%, zsíros tej, tojás, vaj, tejszín, búzaliszt, rákhús, élesztő.
100 grammonként energiaérték 878 kJ/ 211 kcal; zsírok:16 g; ebből telített 11 g; szénhidrát 6,8 g; amelyből 2,1 g cukor; fehérje 10 g; só 0,78 g.
Allergének hal, tej, tojás, glutén.
Tárolási javaslat tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen.

Tökéletes tálalás

Ennek a breton specialitásnak a fogyasztását előételként vagy könnyű ételként javasoljuk. A Szent Jakab-kagylóból készült felfújt íze akkor teljesedik ki igazán, ha melegen tálaljuk. Ehhez elegendő, ha az eredeti üvegedényben 220°C-on 5 percig sütjük. Fogyaszthatjuk pirítóssal vagy francia toasttal, krutonnal, bagettel. Jó étvágyat és különleges ízélményt kívánunk!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!