Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szardíniakonzerv extra szűz olívaolajjal szálkamentes kézzel készítve

Pointe de Penmarc'h
2.745 Ft
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 138
Különleges francia szardíniafilé extra szűz olívaolajjal, szálkamentes, kézzel készített

A termék kiszerelése: nettó 100 g

Elérhetőség: 30 db raktáron
Várható szállítás: 2024. november 22.
Válogatott termékek
Csak minőségi, általunk is fogyasztott termékek.
Felhasználási tanácsok, receptek
Segítünk az elkészítésben is!
Gyors kiszállítás
Ráadásul 20.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
2.745 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Pointe de Penmarc’h francia halkonzerv-gyár, ami 1920 óta foglalkozik főleg szardínia, makréla és germon fehér tonhal konzerválásával. 2003-ban azért költöztették a gyártást Douarnenez-be, hogy a kifogott halakat frissen tudják elkészíteni. A receptek generációról generációra öröklődtek az itt dolgozó nőkön keresztül. A halkonzerveket, halkrémeket az alapítás óta a mai napig kizárólag kézzel készítik helyi prémium alapanyagokból. A feldolgozott halfajták kizárólag felelős halászatból származnak.

Halfajták szardínia
Származási ország Franciaország
Összetétel szardíniafilé, extra szűz olívaolaj, só.
100 grammonként energiaérték 855 kJ/ 205 kcal; zsírok:13 g; ebből telített 3,3 g; szénhidrát 0 g; amelyből 0 g cukor; fehérje 22 g; só 1 g.
Allergének hal.
Tárolási javaslat tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen.

Tökéletes tálalás

Javasoljuk, hogy felbontást követően fogyassza akár elő- vagy főételként pirítóssal. Készíthet belőle hideg- és melegszendvicset; vagy felhasználhatja alapanyagként ínyencségek, saláták, főtt vagy sült ételek készítéséhez. Nagyon finom pár szál petrezselyemmel párolt burgonyával vagy nyers zöldfélékkel. Kiváló fehérjeforrás és remek módja a halfogyasztása növelésére. Bármelyik fogyasztási módot is választja, fantasztikus ízélményeket és jó étvágyat kívánunk!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!