Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sült szardíniakonzerv hagyományos receptúra szerint olívaolajjal és szárított paradicsommal kézzel készítve

Pointe de Penmarc'h
3.220 Ft
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 162
Különleges francia szardíniaspecialitás olajban sütve olívaolajjal, szárított paradicsommal, kézzel készítve

A termék kiszerelése: nettó 115 g

Elérhetőség: 30 db raktáron
Várható szállítás: 2024. május 28.
Válogatott termékek
Csak minőségi, általunk is fogyasztott termékek.
Felhasználási tanácsok, receptek
Segítünk az elkészítésben is!
Gyors kiszállítás
Ráadásul 20.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
3.220 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Pointe de Penmarc’h francia halkonzerv-gyár, ami 1920 óta foglalkozik főleg szardínia, makréla és germon fehér tonhal konzerválásával. 2003-ban azért költöztették a gyártást Douarnenez-be, hogy a kifogott halakat frissen tudják elkészíteni. A receptek generációról generációra öröklődtek az itt dolgozó nőkön keresztül. A halkonzerveket, halkrémeket az alapítás óta a mai napig kizárólag kézzel készítik helyi prémium alapanyagokból. A feldolgozott halfajták kizárólag felelős halászatból származnak.

Halfajták szardínia
Származási ország Franciaország
Összetétel szardínia 57%, extra szűz olívaolaj 28%, szárított paradicsom 6,3%, víz, fehérbor ecet, só, hagyma, fehérbor, bazsalikom, kakukkfű.
100 grammonként energiaérték 1248 kJ/ 301 kcal; zsírok:25 g; ebből telített 4,5 g; szénhidrát 2,2 g; amelyből 1,6 g cukor; fehérje 16 g; só 1 g.
Allergének hal.
Tárolási javaslat tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen.

Tökéletes tálalás

Ez egy hagyományos receptúra alapján készített szardíniakonzerv, amit a helyben fogott halakból, kizárólag kézzel készítenek. A szardíniákat először egy nagy kádnyi olívaolajban megsütik, lecsöpögtetik, majd konzervdobozokba rakják. Emiatt elegendő csak kinyitni a dobozt, és megízlelni ezt a különleges minőségű szardíniát. Emellett javasoljuk, hogy felbontást követően fogyassza akár elő- vagy főételként pirítóssal. Készíthet belőle hideg- és melegszendvicset; vagy felhasználhatja alapanyagként ínyencségek, saláták, főtt vagy sült ételek készítéséhez. Nagyon finom pár szál petrezselyemmel párolt burgonyával vagy nyers zöldfélékkel. Kiváló fehérjeforrás és remek módja a halfogyasztása növelésére. Bármelyik fogyasztási módot is választja, fantasztikus ízélményeket és jó étvágyat kívánunk!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!