Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rózsaszín fésűkagyló és tonhal tapas zöldcitrommal

la Paimpolaise
3.886 Ft
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 195
Különleges francia rilette minőségi fésűkagylóból és tonhalból, ínyenc alapanyagokkal, zöldcitrommal.

A gazdaságos kiszereléshez válaszd a 215 g-os változatot!

A termék kiszerelése: nettó 100 g

Elérhetőség: Utolsó 14 db raktáron
Várható szállítás: 2024. július 30.
Válogatott termékek
Csak minőségi, általunk is fogyasztott termékek.
Felhasználási tanácsok, receptek
Segítünk az elkészítésben is!
Gyors kiszállítás
Ráadásul 20.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
3.886 Ft
Menny.:db

Youtube videók

Leírás és Paraméterek

"Paimpolaise - Rózsaszín Fésűkagyló és Tonhal Tapas. Egy igazi ízrobbanás! Pazarul teszi a dolgát előételként, de akár egy könnyű vacsoraként is előkaphatjuk a kredencből, az élmény emlékezetes lesz." Kovács Antal örökös magyar bajnok sommelier

Paimpolaise: Bretagne-ban - Franciaország észak-nyugati területe - található családi vállalkozás. Az alapító 20 éven keresztül szakácsként dolgozott, amikor 2002-ben saját konyhát nyitott, ahol kísérletezni kezdett új, különleges receptekkel. Céljuknak tekintik, hogy széles breton hal- és tenger gyümölcsei választékkal ismertessék meg a világ bármely pontján élő vásárlót újragondolt receptekkel, új ízek kombinációjával, és néhány rég elfeledett receptúra felélesztésével. Mindezt garantáltan friss és valódi alapanyagokból. Semmilyen mesterséges dolog nem kerülhet a termékeikbe! Kiváló kísérője lehet baráti beszélgetéseknek, családi összejöveteleknek, vagy ha csak egy könnyű reggelire, vacsorára vágyunk, de tökéletes előétel is lehet belőle. Könnyen magunkkal vihetjük bárhová – munkahely, kirándulás, iskola, utazás -, hosszan eltartható. A rilette-k és dip-ek segítségével változatosabbá tehetjük a halfogyasztásunkat, ami fehérje-, ásványianyag-, és omega-3-olaj-tartalmával jó hatással lehet egészségünkre. Ezeket a krémes és szálkamentes finomságokat a gyerekek is szívesebben megkóstolják!

Állag szerint tapas (kisebb darabok)
Halfajták kagyló
Összetétel fésűkagyló 32%, albacore tonhal 21%, olívaolaj, zöldcitrom 4%, paradicsom, borecet, citromlésűrítmény, gyömbérpüré, cukor, hagyma, fokhagyma, Millac-i só, wakamé alga, kurkuma, kakukkfű, őrölt erős paprika, agar-agar
100 grammonként energiaérték 892 kJ/ 214 kcal; zsírok:13 g; ebből telített 1,9 g; szénhidrát 10 g; amelyből 4,2 g cukor; fehérje 13 g; só 0,98 g.
Allergének tenger gyümölcseit, szóját, tejet tartalmaz.
Fogyasztható a gyártástól számított 3 évig.
Tárolási javaslat tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. Felbontás után 3-4 napig hűtőszekrényben eltartható.

Tökéletes tálalás

A rilette-ket és dipeket a legtöbb esetben reggelire vagy vacsorára eszik fő étkezésként. Emellett partikra kanapészendvicseket, vendégségre vagy ebédre előételt készíthetünk velük. Hosszú eltarthatóságuk és csomagolásuk miatt könnyedén magunkkal vihetjük bárhová: piknikre, munkahelyre, iskolába, kirándulásra. Leggyakrabban pirítós kenyérre, toastra vagy sós kekszekre téve fogyasztják, de blinire (orosz eredetű kelesztett palacsinta) is tehetjük. A rilette mellé kínálhatunk friss salátát, idényzöldségeket, pikáns hagymakonfitot (link) is. A dipeket különböző chipsekkel, snackkekkel, grissinikkel vagy akár hasábra vágott nyers zöldségekkel (szárzeller, kígyóuborka, sárgarépa) mártogathatjuk. Algás tortillachips-szel és algasnackkel különleges ízélményben lehet részünk. Bármelyik felhasználási módot is választja, fantasztikus ízélményeket és jó étvágyat kívánunk!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!