Leírás és Paraméterek
A Pointe de Penmarc’h francia halkonzerv-gyár, ami 1920 óta foglalkozik főleg szardínia, makréla és germon fehér tonhal konzerválásával. 2003-ban azért költöztették a gyártást Douarnenez-be, hogy a kifogott halakat frissen tudják elkészíteni. A receptek generációról generációra öröklődtek az itt dolgozó nőkön keresztül. A halkonzerveket, halkrémeket az alapítás óta a mai napig kizárólag kézzel készítik helyi prémium alapanyagokból. A feldolgozott halfajták kizárólag felelős halászatból származnak.
Összetétel | langusztatöltelék 82.5%:languszta 6%, paradicsomsűrítmény, hagyma, tejszín, só, vaj, petrezselyem, fokhagyma, tárkony, csípős paprika. Ravioli 17.5%:durumbúza-liszt, víz, tojás, ricotta, napraforgóolaj, só, petrezselyem, alga, bors. |
100 grammonként | energiaérték 312 kJ/ 74 kcal; zsírok:2,4 g; ebből telített 1,4 g; szénhidrát 9,2 g; amelyből 1,7 g cukor; fehérje 3,3 g; só 1,2 g. |
Allergének | hal, tej, tojás, glutén. |
Tárolási javaslat | tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. |
Tökéletes tálalás
A készétel fogyasztásához nyisd ki a konzervdobozt, és tedd ki a raviolit egy olyan tányérra, ami sütőbe tehető. Szórd meg a tetejét reszelt gruyère vagy parmezán sajttal. Tedd be a 180 ° C-ra előmelegített sütőbe, és süsd 15 percen keresztül, majd emeld a hőmérséklet, hogy a teteje megpirulhasson egy kicsit. Tálald melegen zöldsalátával, ami akkor harmonizál leginkább az étel ízével, ha ecetes, algás mustáros öntettel készíted el. Jó étvágyat és különleges ízélményt kívánunk!
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!