Leírás és Paraméterek
A Portomar munkatársai szakértők a legjobb tengeri nyersanyagok kiválasztásában és elkészítésében, hiszen generációk óta a tenger szerves részét képezi életüknek. Készítményeiket 100%-ban természetes alapanyagokból, adalékanyagok, színezékek és tartósítószer nélkül készítik, hogy egyedi ízeket és egészséges fogásokat készíthessenek.
Halfajták | kagyló |
Szósz | olívaolaj |
Származási ország | Spanyolország |
Összetétel | kékkagyló, olívaolaj (16%), hagyma, paradicsom, só, fűszerek |
100 grammonként | energiaérték 1403 Kcal / 340 kJ; zsírok 31 g; ebből telített 5,1 g; szénhidrát 2 g; amelyből 1,3 g cukor; fehérje 12 g; só 1,3 g |
Allergének | kagylót tartalmaz. |
Fogyasztható | a gyártástól számított 4 évig |
Tárolási javaslat | tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. |
Tökéletes tálalás
Javasoljuk, hogy felbontást követően fogyassza akár elő- vagy főételként pirítóssal. Készíthet belőle hideg- és melegszendvicset; vagy felhasználhatja alapanyagként ínyencségek, saláták, főtt vagy sült ételek készítéséhez. Emellett kiváló kísérője kulináris felfedezést és élvezeteket nyújtó sajt- vagy bórkostolóknak! Bármelyiket választja, fantasztikus ízélményeket és jó étvágyat kívánunk!
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!