Leírás és Paraméterek
Companhia de Pescarias do Algarve valószínűleg egyike a legrégibb halkészítő vállalatoknak a világon. 1835-ben alapították, hogy fellendítsék a halászatot Portugália Algarve régiójában. A cég először halászattal foglalkozott, majd 3 év múlva létrehoztak egy tonhal-feldolgozó üzemet. A hagyományok őrzése mellett a fejlődés érdekében nyitottak a kagylófélék feldolgozásának irányába. Emellett racionalizálásként ma már csak az Algarve régióban fogott halakat és kagylóféléket dolgoznak fel.
Ez a termék kiemelkedik más prémium halpástétomjaink közül a gourmet makrélafilével, aminek nagyon magas a fehérjetartalma.ülönleges alapanyagával, a kagylóval, és különleges portugál "Escabeche" szósszal.
Allergének | gluténmentes minősítésű |
Halfajták | makréla |
Származási ország | Portugália |
Összetétel | makréla 40%, víz, burgonyapehely, szójabab-olaj, margarin, paradicsomszósz, szójaliszt, hagymapehely, fűszerek, só. |
100 grammonként | energiaérték 889 kJ / 214 Kcal; zsírok 17 g; ebből telített 3,4 g; szénhidrát 5,1 g; amelyből 0,8 g cukor; fehérje 9,7 g; só 2,4 g. |
Allergének | halat, szóját tartalmaz. |
Fogyasztható | a gyártástól számított 5 évig |
Tárolási javaslat | Tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. |
Tökéletes tálalás
Javasoljuk, hogy felbontást követően fogyassza akár elő- vagy főételként pirítóssal. Készíthet belőle hideg- és melegszendvicset; vagy felhasználhatja alapanyagként ínyencségek, saláták, főtt vagy sült ételek készítéséhez. Kiváló fehérjeforrás és remek módja a halfogyasztása növelésére. Bármelyiket választja, fantasztikus ízélményeket és jó étvágyat kívánunk!
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!