Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ördöghalmáj hab (lottiavig)

Pointe de Penmarc'h
2.745 Ft
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 138
Különleges francia halkrém-specialitás eredeti breton recept alapján ördöghal májából

A termék kiszerelése: nettó 80 g

Elérhetőség: Utolsó 14 db raktáron
Várható szállítás: 2024. november 22.
Válogatott termékek
Csak minőségi, általunk is fogyasztott termékek.
Felhasználási tanácsok, receptek
Segítünk az elkészítésben is!
Gyors kiszállítás
Ráadásul 20.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
2.745 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Pointe de Penmarc’h francia halkonzerv-gyár, ami 1920 óta foglalkozik főleg szardínia, makréla és germon fehér tonhal konzerválásával. 2003-ban azért költöztették a gyártást Douarnenez-be, hogy a kifogott halakat frissen tudják elkészíteni. A receptek generációról generációra öröklődtek az itt dolgozó nőkön keresztül. A halkonzerveket, halkrémeket az alapítás óta a mai napig kizárólag kézzel készítik helyi prémium alapanyagokból. A feldolgozott halfajták kizárólag felelős halászatból származnak.

Állag szerint rilette
Halfajták különleges halak
Összetétel ördöghalmáj 74%, víz, napraforgóolaj, búzakeményítő, juharfaszirup, tojáspor, fűszerek és fűszernövények, só, búzaliszt, zsíros tejpor.
100 grammonként energiaérték 859 kJ/ 206 kcal; zsírok:14 g; ebből telített 1,7 g; szénhidrát 2,1 g; amelyből 0,7 g cukor; fehérje 17 g; só 1,8 g.
Allergének hal, tej, glutén.
Tárolási javaslat tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen.

Tökéletes tálalás

A legjobb ízhatást akkor érhetjük el, ha fogyasztás előtt 15 percre hűtőszekrénybe tesszük. Nagyon finom algás toaston fogyasztva salátával, és füstölt lazaccal, királyrákkal, langusztával tálalva.

A halkrémeket, halhabokat, halriletteket a legtöbb esetben reggelire vagy vacsorára eszik fő étkezésként. Emellett partikra kanapészendvicseket, vendégségre vagy ebédre előételt készíthetünk velük. Hosszú eltarthatóságuk és csomagolásuk miatt könnyedén magunkkal vihetjük bárhová: piknikre, munkahelyre, iskolába, kirándulásra. Leggyakrabban pirítós kenyérre, toastra vagy sós kekszekre téve fogyasztják, de blinire (orosz eredetű kelesztett palacsinta) is tehetjük. A rilette mellé kínálhatunk friss salátát, idényzöldségeket, pikáns hagymakonfitot (link) is. Az ízélmény tovább fokozhatjuk, ha az eredeti breton toastokkal és krutonokkal tálaljuk. Bármelyik felhasználási módot is választja, fantasztikus ízélményeket és jó étvágyat kívánunk!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!