Leírás és Paraméterek
A NAZARENA márka, ami mára az egész világon ismert névvé vált, 1950-ben államilag hozták létre, hogy népszerűsítsék az egész világon Portugáliát és a termékeit. A cég elkötelezett a magas minőség és a fenntartható halászat, valamint a környezettudatos gyártástechnológiák mellett.
A garnélarákot a többi tenger gyümölcseihez hasonlóan magas fehérje- és omega-3 zsírsav-tartalom jellemez. Emellett tartalmaz még B6-, B12-, D- és E-vitamint, magnéziumot, cinket, vasat, kálciumot, szelént.
Halfajták | tenger gyümölcsei |
Származási ország | Portugália |
Összetétel | garnélarák 29%, víz, szójaolaj, paradicsomsűrítmény, szójaliszt, burgonyapehely, margarin, fokhagyma, só. |
100 grammonként | energiaérték 190 kJ / 791 Kcal; zsírok 13,6 g; ebből telített 1,9 g; szénhidrát 10 g; amelyből 0,8 g cukor; fehérje 6,4 g; só 1,3 g |
Allergének | halat, szóját tartalmaz |
Fogyasztható | a gyártástól számított 5 évig |
Tárolási javaslat | Tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. |
Tökéletes tálalás
Javasoljuk, hogy felbontást követően fogyassza akár elő- vagy főételként pirítóssal. Készíthet belőle hideg- és melegszendvicset; vagy felhasználhatja alapanyagként ínyencségek, saláták, főtt vagy sült ételek készítéséhez. Kiváló fehérjeforrás és remek módja a halfogyasztása növelésére. Bármelyiket választja, fantasztikus ízélményeket és jó étvágyat kívánunk!
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!