A tenger gyümölcseivel szembeni ellenérzések sem jellemzőek ma már és a gasztronómiai kalandokat keresők előszeretettel választanak polipot, kagylóféléket, algatermékeket. A titok az izgalmas ízvilágban és a prémium minőségű konzervek elérhetőségében rejlik.
Vadlazac magas minőségben, könnyű eltarthatósággal
A konzerv halételek vagy a pástétomok, hal rilettek, dipek és tapasok népszerűsége éppen a könnyű eltarthatóságban keresendő. A halfélék és a tenger gyümölcsei kizárólag frissen bizonyulnak jónak. Nem véletlen, hogy egyre nagyobb igény mutatkozott a kiváló eltarthatósággal rendelkező termékek iránt. A vadlazac krém erős paprikával és curry-vel kifejezetten a csípős ízek szerelmeseit célozza, de olyan hagyományos fűszerek társaságában is találkozhatsz a lazaccal, mint a kapor, a kakukkfű és a halakhoz jól illő citrom.
A vadlazac krém tökéletes választásnak bizonyul egy ínyenc reggeli gyanánt, de vendégváróként is megállja a helyét. A magas fehérjetartalomnak köszönhetően, a finomság jól beilleszthető az egészséges étrendbe, ráadásul hosszan tartó teltségérzetet biztosít, így garantáltan nem fogsz hamar ismét megéhezni. Adj esélyt az új ízeknek és ismeretlen alapanyagoknak, mert megéri!