Leírás és Paraméterek
A Pointe de Penmarc’h francia halkonzerv-gyár, ami 1920 óta foglalkozik főleg szardínia, makréla és germon fehér tonhal konzerválásával. 2003-ban azért költöztették a gyártást Douarnenez-be, hogy a kifogott halakat frissen tudják elkészíteni. A receptek generációról generációra öröklődtek az itt dolgozó nőkön keresztül. A halkonzerveket, halkrémeket az alapítás óta a mai napig kizárólag kézzel készítik helyi prémium alapanyagokból. A feldolgozott halfajták kizárólag felelős halászatból származnak.
Halfajták | makréla |
Származási ország | Franciaország |
Összetétel | makrélafilé 59% húslevesben főtt, víz, dijoni mustár 7,8%, napraforgóolaj, magos mustár 2,5%, borecet, cukor, só, fehér bor, kukoricakeményítő, fokhagyma, bors, kurkuma. |
100 grammonként | energiaérték 973 kJ/ 228 kcal; zsírok:19 g; ebből telített 3,8 g; szénhidrát 2,9 g; amelyből 1,5 g cukor; fehérje 13 g; só 1 g. |
Allergének | hal. |
Tárolási javaslat | tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. |
Tökéletes tálalás
Javasoljuk, hogy felbontást követően fogyassza akár elő- vagy főételként pirítóssal. Készíthet belőle hideg- és melegszendvicset; vagy felhasználhatja alapanyagként ínyencségek, saláták, főtt vagy sült ételek készítéséhez. Nagyon finom pár szál petrezselyemmel párolt burgonyával vagy nyers zöldfélékkel. Kiváló fehérjeforrás és remek módja a halfogyasztása növelésére. Bármelyik fogyasztási módot is választja, fantasztikus ízélményeket és jó étvágyat kívánunk!
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!