Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

La Chikolodenn hal rilette gourmet ajándékcsomag N°3

La Chikolodenn
16.653 Ft
Menny.:db
Különleges francia hal rilette csomag díszcsomagolásban:
  • Kék homár (breton) rilette breton whiskyben
  • Szent Jakab-kagyló rilette tengeri köménnyel
  • Languszta rilette citromkonfittal
  • Királyrák rilette mézzel és szójával

A termék kiszerelése: nettó 4 x 90 g

Elérhetőség: Utolsó 12 db raktáron
Várható szállítás: 2022. december 06.
Válogatott termékek
Csak minőségi, általunk is fogyasztott termékek.
Felhasználási tanácsok, receptek
Segítünk az elkészítésben is!
Gyors kiszállítás
Ráadásul 20.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
16.653 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A La Chikolodenn kézműves hal- és algatermékeket gyártó családi vállalkozás Carantec városában, Franciaország legészaknyugatibb területén. Kizárólag helyi termelők termékeit, és helyben halászott halakat használnak fel termékeik elkészítéséhez. Ennek köszönhetően számos termékük bio minősítésű. Céljuk, hogy a hagyományos breton ízeket és receptúrákat ismertessék meg vásárlóikkal.

Kék homár kék homár 46,2%, tejszín, tőkehal, breton whisky 0,23%, metélőhagyma, burgonyakeményítő, só, fokhagyma, olívaolaj, bors, karragén (alga), tabasco szósz
Szent Jakab-kagyló rilette tengeri köménnyel tőkehal-félék, tejszín, Szent Jakab-kagyló 27,3%, búzaliszt, fehér bor, metélőhagyma, burgonyakeményítő, félsós vaj, só, karragén (alga), bors, fokhagyma, tengeri só, tabasco szósz
Languszta rilette citromkonfittal tejszín, fehér húsú hal, languszta 24,8%, metélőhagyma, burgonyakeményítő, citromkonfit 2%, só, fokhagyma, olívaolaj, gyömbér 0,5%, bors, karragén (alga), tabasco szósz
Királyrák rilette rilette mézzel és szójával tőkehal-félék, tejszín, királyrák 16,3%, méz 5,1%, metélőhagyma, burgonyakeményítő, gyömbér, só, fokhagyma, szójaszósz 0,5%, olívaolaj, bors, karragén (alga), paprika
Fogyasztható a gyártástól számított 4 évig.
Tárolási javaslat tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen.

Tökéletes tálalás

A rilette-ket a legtöbb esetben reggelire vagy vacsorára eszik fő étkezésként. Emellett partikra kanapészendvicseket, vendégségre vagy ebédre előételt készíthetünk velük. Hosszú eltarthatóságuk és csomagolásuk miatt könnyedén magunkkal vihetjük bárhová: piknikre, munkahelyre, iskolába, kirándulásra. Leggyakrabban pirítós kenyérre, toastra vagy sós kekszekre téve fogyasztják, de blinire (orosz eredetű kelesztett palacsinta) is tehetjük. A rilette mellé kínálhatunk friss salátát, idényzöldségeket, pikáns hagymakonfitot (link) is. Algás tortillachips-szel és algasnackkel különleges ízélményben lehet részünk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!