Natúr vagy fűszerezett konzerv ételek?
A szardínia, a tonhal, a tőkehal legalább olyan kedveltek, mint a csőrös csuka, a makréla vagy a lazac. A natúr ízek kedvelői és a fűszeres ínyencségek szerelmesei egyaránt megtalálhatják a számításukat a minőségi konzerv ételek között. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a hazai lakosság még mindig nem fogyaszt elegendő halételt, pedig egészségügyi előnyeihez kétség sem férhet. A különleges ízvilággal rendelkező, akár citrommal, kakukkfűvel, kaporral, tengeri algával ízesített finomságok vendégváróként és igazi kulináris élményekben gazdag étkezésként egyaránt megállják a helyüket.
A konzerv ételek mellett, mindenképpen figyelmet érdemelnek a tenger gyümölcseiből készült termékek is. A polip, a kagyló és a kalmár fogyasztása kevésbé elterjedt hazánkban, ám éppen ez adja a különlegességüket az étkezések során. Tárazz be az ínyenc konzervekből és az egészséges ételek bármikor rendelkezésedre állnak majd otthon, ha a tengerparti éttermek hangulatát varázsolnád az asztalra!