Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kék homár rilette Kari Gosse fűszerkeverékkel

Groix et Nature
5.612 Ft
Menny.:db
Francia különleges rilette kék homárból, breton speciális "Kari Gosse" fűszerkeverékkel (szegfűszeg, kurkuma, gyömbér és titkos összetevők)

A termék kiszerelése: nettó 100 g

Elérhetőség: Utolsó 12 db raktáron
Várható szállítás: 2022. december 06.
Válogatott termékek
Csak minőségi, általunk is fogyasztott termékek.
Felhasználási tanácsok, receptek
Segítünk az elkészítésben is!
Gyors kiszállítás
Ráadásul 20.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
5.612 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Groix&Nature Bretagne déli részén egy kis szigeten található, ahol az emberek őrzik a régi halászhagyományokat és a természetet. Elsősorban helyi halászatból származó halakat és tenger gyümölcseit dolgoznak fel kézműves családi vállalkozásként. A sziget híres gasztronómiai hagyományait követik termékeik receptúrájában. Szenvedélyük, hogy minőségi alapanyagokból gourmet rilette-ket, leveseket, készételeket, fűszereket készítsenek. Algatermékeket is készítenek szintén a helyben, kézzel aratott tengeri algákból.

Állag szerint rilette
Halfajták tenger gyümölcsei
Összetétel kék homár 30%, tejszín, fekete tőkehal, Szent Jakab-kagyló, metélőhagyma, sárgarépa, vaj, búzaliszt, tejfehérje, petrezselyem, só, fokhagyma, kar gosse fűszerkeverék 0,04%.
100 grammonként energiaérték 580 kJ/ 139 kcal; zsírok:7,8 g; ebből telített 5,6 g; szénhidrát 4,5 g; amelyből 1,1 g cukor; fehérje 12 g; só 1 g.
Allergének hal, tenger gyümölcsei, glutén, tej.
Tárolási javaslat tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. Felnyitás után hűtőszekrényben 3 napig tárolható.

Tökéletes tálalás

A rilette-ket a legtöbb esetben reggelire vagy vacsorára eszik fő étkezésként. Emellett partikra kanapészendvicseket, vendégségre vagy ebédre előételt készíthetünk velük. Hosszú eltarthatóságuk és csomagolásuk miatt könnyedén magunkkal vihetjük bárhová: piknikre, munkahelyre, iskolába, kirándulásra. Leggyakrabban pirítós kenyérre, toastra vagy sós kekszekre téve fogyasztják, de blinire (orosz eredetű kelesztett palacsinta) is tehetjük. A rilette mellé kínálhatunk friss salátát, idényzöldségeket, pikáns hagymakonfitot (link) is. Az ízélmény tovább fokozhatjuk, ha az eredeti breton toastokkal és krutonokkal tálaljuk. Bármelyik felhasználási módot is választja, fantasztikus ízélményeket és jó étvágyat kívánunk!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!