Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kagylónyárs narancspácban

Kagylónyárs narancspácban
Könnyű, friss recept vendégséghez, rohanós napokra, előételnek...

Hozzávalók 4 fő részére:

tálaláshoz:

  • olívabogyó
  • kockára vágott narancshús

Elkészítés
Egy tálban keverjük össze az olívaolajat, az ecetet és a paprikát. 
Aprítsuk fel a fokhagymát és a petrezselymet, facsarjuk ki a narancs levét, és adjuk hozzá az olívaolajos páchoz. Sózzuk, borsozzuk.

A kagylókonzervet csepegtessük le, majd áztassuk be az imént elkészített pácba. 
Fedjük le, és hagyjuk pácolódni a hűtőszekrényben legalább 3 órán keresztül, hogy az ízek átjárhassák a kagylókat.
A látványos tálaláshoz tűzzük a kagylókat nyársra váltakozva olívabogyóval és narancskockákkal. 
 

Tartalomhoz tartozó címkék: kagyló tenger gyümölcsei