Leírás és Paraméterek
A Pointe de Penmarc’h francia halkonzerv-gyár, ami 1920 óta foglalkozik főleg szardínia, makréla és germon fehér tonhal konzerválásával. 2003-ban azért költöztették a gyártást Douarnenez-be, hogy a kifogott halakat frissen tudják elkészíteni. A receptek generációról generációra öröklődtek az itt dolgozó nőkön keresztül. A halkonzerveket, halkrémeket az alapítás óta a mai napig kizárólag kézzel készítik helyi prémium alapanyagokból. A feldolgozott halfajták kizárólag felelős halászatból származnak.
Összetétel | kékhomár 29%, víz, vaj, tojás, halfilé, búzaliszt, tejszín, zsíros tejpor, só, élesztő. |
100 grammonként | energiaérték 675 kJ/ 162 kcal; zsírok:12 g; ebből telített 7,4 g; szénhidrát 5,9 g; amelyből 1,5 g cukor; fehérje 7,7 g; só 0,66 g. |
Allergének | hal, tej, tojás, glutén. |
Tárolási javaslat | tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. |
Tökéletes tálalás
Ennek a breton specialitásnak a fogyasztását előételként vagy könnyű ételként javasoljuk. A homárból készült felfújt íze akkor teljesedik ki igazán, ha melegen tálaljuk. Ehhez elegendő, ha az eredeti üvegedényben 220°C-on 5 percig sütjük. Fogyaszthatjuk pirítóssal vagy francia toasttal, krutonnal, bagettel.
Jó étvágyat és különleges ízélményt kívánunk!
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!