Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Halkrém Douarnenez-i specialitás (Bretagne-i település) halikrából és paradicsomból

Pointe de Penmarc'h
3.827 Ft
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 192
Különleges francia halkrém-specialitás eredeti breton recept alapján halikrából paradicsommal

A termék kiszerelése: nettó 80 g

Elérhetőség: Utolsó 6 db raktáron
Várható szállítás: 2025. április 03.
Prémium kínálat
Csak minőségi, általunk is fogyasztott termékek.
Széles választék
Közel 350 termék, folyamatosan bővülő kínálat.
Exkluzív termékek
Csak itt vásárolhatóak meg!
Gyors kiszállítás
Ráadásul 10.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
Felhasználási tanácsok, receptek
Segítünk az elkészítésben is!
3.827 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Pointe de Penmarc’h francia halkonzerv-gyár, ami 1920 óta foglalkozik főleg szardínia, makréla és germon fehér tonhal konzerválásával. 2003-ban azért költöztették a gyártást Douarnenez-be, hogy a kifogott halakat frissen tudják elkészíteni. A receptek generációról generációra öröklődtek az itt dolgozó nőkön keresztül. A halkonzerveket, halkrémeket az alapítás óta a mai napig kizárólag kézzel készítik helyi prémium alapanyagokból. A feldolgozott halfajták kizárólag felelős halászatból származnak.

Állag szerint rilette
Halfajták különleges halak
Összetétel halikra 67%, víz, napraforgóolaj, paradicsomsűrítmény, só, kukoricakeményítő, fűszerek és fűszernövények.
100 grammonként energiaérték 859 kJ/ 206 kcal; zsírok:14 g; ebből telített 1,7 g; szénhidrát 2,1 g; amelyből 0,7 g cukor; fehérje 17 g; só 1,8 g.
Allergének hal.
Tárolási javaslat tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen.

Tökéletes tálalás

A "haviorig" halikrakrémet leggyakrabban vajas pirítósra kenve fogyasztják. Az ínyencek a halkrémbe közvetlenül 20%-os zsírtartalmú sózott vajat kevernek, amihez egy szelet citromot is adnak (3/4 rész "haviorig" és 1/4 rész vaj).
Emellett melegszendvicset is készíthetünk belőle, ha egy szelet kenyérre kenjük a "haviorig" és a vaj keverékét és betesszük a grillezőbe.
Nagyon finom paradicsommal és főtt tojással tálalva!
Ezen kívül nagyon finom szószt is készíthetünk belőle halételekre, ha majonézzel és tejszínnel keverjük össze.
Bármelyik felhasználási módot is választja, fantasztikus ízélményeket és jó étvágyat kívánunk!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!