Leírás és Paraméterek
Groix&Nature Bretagne déli részén egy kis szigeten található, ahol az emberek őrzik a régi halászhagyományokat és a természetet. Elsősorban helyi halászatból származó halakat és tenger gyümölcseit dolgoznak fel kézműves családi vállalkozásként. A sziget híres gasztronómiai hagyományait követik termékeik receptúrájában. Szenvedélyük, hogy minőségi alapanyagokból gourmet rilette-ket, leveseket, készételeket, fűszereket készítsenek. Algatermékeket is készítenek szintén a helyben, kézzel aratott tengeri algákból.
Terméktípus | leves |
Összetétel | víz, tengeri hal 21%, mélytengeri horgászhal 18%, fehérbor, hagyma, paradicsomsűrítmény, póréhagyma, metélőhagyma, olívaolaj, Guérande-i só, petrezselyem, fokhagyma, bors, koriander, kakukkfű, sáfrány, babérlevél. |
100 grammonként | energiaérték 147 kJ/ 35 kcal; zsírok:1,8 g; ebből telített 0,4 g; szénhidrát 0,7 g; amelyből 0,5 g cukor; fehérje 4 g; só 0,71 g. |
Allergének | hal. |
Tárolási javaslat | tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. |
Tökéletes tálalás
A breton különleges halleves mélytengeri horgászhalból már tökéletesen konyhakész állapotban található az üvegben. Így elegendő, ha megmelegíted a hagyományos módon egy fazékban a tűzhelyen, vagy mikrohullámú készülékben. A leves íze tovább fokozható, ha a breton hagyományokat követve toastokkal vagy krutonokkal fogyasztod. A toast (croûton franciául) kiváló megoldás lehet, ha könnyebben emészthető pékárut keresel. Ráadásul a hagyományos pékáruhoz képest hosszabban megőrzi fogyaszthatóságát, könnyebben magaddal viheted akár a munkahelyedre, vagy akár kirándulásra is. A kis toast kenyereket ebben a méretben levesbetétként fogyasztják a franciák hallevesekben, halkrém-levesekben.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!