Leírás és Paraméterek
A nagy hagyományokkal rendelkező portugál FAROPEIXE konzervgyár „GEORGETTE Szardínia Olívaolajban” terméke kellemes, harmonikusan telt ízvilágú, finomított olívaolajjal készült, borsos ízesítésű termék. A szardínia a tengeri halak közül is kiemelkedik különösen magas ásványianyag-tartalmával, telítetlen zsírtartalom mennyiségével kiegészülve magas D- vitamin tartalommal. Az eredetileg 1888-ban alapított GEORGETTE, egy tradicionális portugál konzervgyár, amely később került a FAROPEIXE csoporthoz. A cég elkötelezett a magas minőség és a fenntartható halászat, valamint a környezettudatos gyártástechnológiák mellett.
Ez a termék kiemelkedik más prémium halkonzervjeink közül alapanyagával - lazac magas omega-3-tartalommal - és gourmet fűszerezettségével, a borsikafűvel.
Bio | bio |
Halfajták | lazac |
Szósz | olívaolaj |
Származási ország | Portugália |
Összetétel | nyers lazac min 80%, olívaolaj 17%, bio borsikafű, só. |
100 grammonként | energiaérték 909 kJ / 218 Kcal; zsírok 14 g; ebből telített 2,8 g; szénhidrát 0 g; amelyből 0 g cukor; fehérje 23 g; só 1,4 g. |
Allergének | halat tartalmaz. |
Fogyasztható | a gyártástól számított 5 évig |
Tárolási javaslat | Tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. |