Leírás és Paraméterek
A Belle Iloise 90 éves fennállását idén ünneplő francia halkonzerv- és haltermék-specialista Franciaországban. A legfontosabb szempont számukra, hogy magas minőségű gourmet termékeket gyártsanak. Ezért specializálódtak három halfajtából készített haltermékekre: szardínia, tonhal és makréla. Termékeiket nagy gondossággal kézzel készítik és csomagolják. Rendkívül fontos a számukra a környezet megóvása, amire kiemelt figyelmet fordítanak termékeik gyártása során.
Albacore tonhal hab (dip) bazsalikommal összetétel | fehér tonhal 43%, víz, tejszín, napraforgóolaj, tojássárgája, extra szűz olívaolaj, bazsalikom 1,5%, paradicsomsűrítmény, tápiókakeményítő, élesztő, só, cukor, wakamé alga, fűszerek. |
Szardíniakrém whiskyvel összetétel | szardínia 53%, extra szűz olívaolaj, vaj, paradicsomsűrítmény, víz, whisky 2,3%, fűszerek, citromkivonat. |
Tonhal rilette parmezánnal összetétel | fehér tonhal 50%, sertészsír, hagyma, víz, paprika, parmezán 3%, paradicsomsűrítmény, fehér bor, tápiókakeményítő, zöld fűszerek, só, élesztő, fűszerek, bors, alga (tengeri saláta). |
Homárkrém cognac-kal összetétel | homár 27%, hal, víz, tojássárgája, napraforgóolaj, királyrák, extra szűz olívaolaj, sárgarépa, tejszín, paradicsomsűrítmény, cognac 1,5%, élesztő, borecet, fűszernövények, só, fűszerek, guar gumi. |
Szardíniakrém kétféle olívabogyóval összetétel | szardínia 37%, extra szűz olívaolaj, zöld olajbogyó 9,4%, víz, hagyma, fekete olívabogyó 9%, tojássárgája, fokhagyma, burgonyakeményítő, fűszernövények, só, fűszerek. |
Csendes-óceáni lazackrém tárkonnyal összetétel | Csendes-óceáni lazacfilé 48%, víz, repceolaj, extra szűz olívaolaj, citromlé, tárkony 0,3%, paradicsomsűrítmény, tápiókakeményítő, pirított hagyma, só, cikóriarost, szőlőmag-olaj, élesztő, fűszerek. |
Makréla rilette zöld citrommal összetétel | makrélafilé 60%, sertészsír 24,2%, fehér bor, hagyma, paradicsomsűrítmény, zöld citrom leve 1%, só, fűszernövények, bors. |
Tőkehal rilette szecsuáni borssal összetétel | tőkehal filé 54%, extra szűz olívaolaj, víz, pirított hagyma, tojássárgája, mustár, tápiókakeményítő, citromlé és -héj, szecsuáni bors 0,09%, élesztő, fűszernövények, szárított alga. |
Allergének | tenger gyümölcsei, halak, tojás, tej. |
Tárolási javaslat | tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. |
Tökéletes tálalás
A rilette-ket a legtöbb esetben reggelire vagy vacsorára eszik fő étkezésként. Emellett partikra kanapészendvicseket, vendégségre vagy ebédre előételt készíthetünk velük. Hosszú eltarthatóságuk és csomagolásuk miatt könnyedén magunkkal vihetjük bárhová: piknikre, munkahelyre, iskolába, kirándulásra. Leggyakrabban pirítós kenyérre, toastra vagy sós kekszekre téve fogyasztják, de blinire (orosz eredetű kelesztett palacsinta) is tehetjük. A rilette mellé kínálhatunk friss salátát, idényzöldségeket, pikáns hagymakonfitot (link) is. Az ízélmény tovább fokozhatjuk, ha az eredeti breton toastokkal és krutonokkal tálaljuk. Bármelyik felhasználási módot is választja, fantasztikus ízélményeket és jó étvágyat kívánunk!
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!