Leírás és Paraméterek
A Pointe de Penmarc’h francia halkonzerv-gyár, ami 1920 óta foglalkozik főleg szardínia, makréla és germon fehér tonhal konzerválásával. 2003-ban azért költöztették a gyártást Douarnenez-be, hogy a kifogott halakat frissen tudják elkészíteni. A receptek generációról generációra öröklődtek az itt dolgozó nőkön keresztül. A halkonzerveket, halkrémeket az alapítás óta a mai napig kizárólag kézzel készítik helyi prémium alapanyagokból. A feldolgozott halfajták kizárólag felelős halászatból származnak.
Szósz | alga krémek, pestok |
Összetétel | tengeri algák (tengeri saláta, vörös alga, tengeri zöldbab) 32%, olívaolaj, kapribogyó 15 %, csemegeuborka 15%, metélőhagyma, vöröshagyma, dióolaj, fokhgyma, víz, almaecet. |
100 grammonként | energiaérték 1033 kJ/ 250 kcal; zsírok:22 g; ebből telített 3,2 g; szénhidrát 8,3g; amelyből 8,2 g cukor; fehérje 2,4 g; só 3,1 g, rost:4,6 g |
Allergének | halat és tenger gyümölcseit is feldolgozó üzemben készült. |
Tárolási javaslat | tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. |
Tökéletes tálalás
Háromféle algából, csemegeuborkából és kapribogyóból készített különleges vegán tatár, ami gazdag jódban, ásványi anyagokban, az egészséges étkezés fontos eleme. Használhatod ezt az algatatárt, mint ételízesítőt. Ízesítheted a salátádat, hal- és tenger gyümölcsei ételeidet, vagy szószaidat ezzel az algatatárral. Emellett előételként vagy köztes étkezésnél toastkenyéren vagy pirítóson ínyen eledel lehet. Ha fokoznád a gourmet élményeket, érdemes a tőkehalmáj-krémmel is megkóstolnod: kend meg elsőként a pirítóst ezzel az algatatárral, majd tedd rá a tőkehalmájat. Ezen kívül kitűnő ízélményt érhetsz el, ha rizs- vagy burgonyaételekkel kombinálod, amik halat is tartalmaznak.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!