Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Francia algatatár kapribogyóval és csemegeuborkával

Pointe de Penmarc'h
3.560 Ft
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 178
Különleges francia algakrém kapribogyóval és csemegeuborkával

A termék kiszerelése: nettó 90 g

Elérhetőség: Előrendelhető
Várható szállítás: 2024. augusztus 05.
Válogatott termékek
Csak minőségi, általunk is fogyasztott termékek.
Felhasználási tanácsok, receptek
Segítünk az elkészítésben is!
Gyors kiszállítás
Ráadásul 20.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
3.560 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Pointe de Penmarc’h francia halkonzerv-gyár, ami 1920 óta foglalkozik főleg szardínia, makréla és germon fehér tonhal konzerválásával. 2003-ban azért költöztették a gyártást Douarnenez-be, hogy a kifogott halakat frissen tudják elkészíteni. A receptek generációról generációra öröklődtek az itt dolgozó nőkön keresztül. A halkonzerveket, halkrémeket az alapítás óta a mai napig kizárólag kézzel készítik helyi prémium alapanyagokból. A feldolgozott halfajták kizárólag felelős halászatból származnak.

Szósz alga krémek, pestok
Összetétel tengeri algák (tengeri saláta, vörös alga, tengeri zöldbab) 32%, olívaolaj, kapribogyó 15 %, csemegeuborka 15%, metélőhagyma, vöröshagyma, dióolaj, fokhgyma, víz, almaecet.
100 grammonként energiaérték 1033 kJ/ 250 kcal; zsírok:22 g; ebből telített 3,2 g; szénhidrát 8,3g; amelyből 8,2 g cukor; fehérje 2,4 g; só 3,1 g, rost:4,6 g
Allergének halat és tenger gyümölcseit is feldolgozó üzemben készült.
Tárolási javaslat tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen.

Tökéletes tálalás

Háromféle algából, csemegeuborkából és kapribogyóból készített különleges vegán tatár, ami gazdag jódban, ásványi anyagokban, az egészséges étkezés fontos eleme. Használhatod ezt az algatatárt, mint ételízesítőt. Ízesítheted a salátádat, hal- és tenger gyümölcsei ételeidet, vagy szószaidat ezzel az algatatárral. Emellett előételként vagy köztes étkezésnél toastkenyéren vagy pirítóson ínyen eledel lehet. Ha fokoznád a gourmet élményeket, érdemes a tőkehalmáj-krémmel is megkóstolnod: kend meg elsőként a pirítóst ezzel az algatatárral, majd tedd rá a tőkehalmájat. Ezen kívül kitűnő ízélményt érhetsz el, ha rizs- vagy burgonyaételekkel kombinálod, amik halat is tartalmaznak.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!