Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Flavor Pearls® algagyöngy, algakaviár Montbazillac-i borral

Christine Le Tennier
3.999 Ft
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 200

Francia szabadalmaztatott algagyöngy Montbazillac-i borral (francia eredetvédett édes fehér bor) Legjobb ízhatás különböző koktélokban, libamájjal, csokoládé- és sabayon krémekkel, és salátákkal tálalva érhető el.

Javasolt adagolás: egy teáskanálnyi mennyiség egy ételhez.

A termék kiszerelése: nettó 50 g

Elérhetőség: Előrendelhető
Várható szállítás: 2024. november 13.
Válogatott termékek
Csak minőségi, általunk is fogyasztott termékek.
Felhasználási tanácsok, receptek
Segítünk az elkészítésben is!
Gyors kiszállítás
Ráadásul 20.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
3.999 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Christine Le Tennier márka 100%-ban egészséges növényi gourmet termékeket készít. Christine 1986-ban találkozott először az ehető tengeri algákkal, amik azóta is állandó inspirációt nyújtanak számára ízgazdagságuk, sokféleségük, és végtelen felhasználási módjuk miatt. Algatermékeik számos innovációs díjat nyertek már. Számukra az ízélménynek mindig együtt kell járnia az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozással úgy, hogy a termékek gyártása során a természet erőforrásait is megóvják. Az antioxidánsokban, rostokban és nyomelemekben gazdag algákat gondosan válogatják, amiből mesterszakácsok készítenek hagyományos breton recepteket, és hoznak létre innovatív termékeket, mint pl. a szabadalmaztatott algagyöngyöt.

Javasolt adagolás: egy teáskanálnyi mennyiség egy ételhez.

Terméktípus Flavor Pearls®
Összetétel Montbazillac-i bor 51%, víz, cukorszirup, zselésítő anyag, algasó, ecetsav. Alkoholtartalom:4,8°
100 grammonként energiaérték 451 kJ/ 107 kcal; zsírok:0 g; ebből telített 0 g; szénhidrát 18 g; amelyből 16 g cukor; fehérje 0 g; só 0,02 g.
Allergének nem tartalmaz.
Fogyasztható a gyártástól számított 1 év.
Tárolási javaslat felnyitás után hűtőben tárolható 5 napig.

Tökéletes tálalás

Ezek a Kombu Royal algából készült kis zselégyöngyök szétomlanak a szájban intenzív kulináris élményt okozva különféle ízesítésű folyékony belsejüknek köszönhetően. A tetszetős külső rafinált, eredeti és különleges ízélményt tartogat a sós és az édes teljes skáláján, így remekül illeszkedik számtalan ételfajtához az előételtől egészen a desszertig. Eperízű algagyöngy egy pohár pezsgőben vagy egy Szent Jakab-kagyló citrom és bors ízű algagyönggyel. Omlett szarvasgombás algagyönggyel fogyasztva, így téve egy hétköznapi ételt kulináris különlegességé. Legjobb ízhatás különböző koktélokban, libamájjal, csokoládé- és sabayon krémekkel, és salátákkal tálalva érhető el, vagy díszítésként használva.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!