Leírás és Paraméterek
„Az Íztenger vizeiről, ezúttal egy Gyömbéres Ezüst Tengeri Durbincs Rillette akadt a horgomra. A gyömbér pont annyira dominál benne, hogy megadja a rillette izgalmas keleti hangulatát. Pazar vacsora volt, imádtuk. Kovács Antal örökös magyar bajnok sommelier
Paimpolaise: Bretagne-ban - Franciaország észak-nyugati területe - található családi vállalkozás. Az alapító 20 éven keresztül szakácsként dolgozott, amikor 2002-ben saját konyhát nyitott, ahol kísérletezni kezdett új, különleges receptekkel. Céljuknak tekintik, hogy széles breton hal- és tenger gyümölcsei választékkal ismertessék meg a világ bármely pontján élő vásárlót újragondolt receptekkel, új ízek kombinációjával, és néhány rég elfeledett receptúra felélesztésével. Mindezt garantáltan friss és valódi alapanyagokból. Semmilyen mesterséges dolog nem kerülhet a termékeikbe! Kiváló kísérője lehet baráti beszélgetéseknek, családi összejöveteleknek, vagy ha csak egy könnyű reggelire, vacsorára vágyunk, de tökéletes előétel is lehet belőle. Könnyen magunkkal vihetjük bárhová – munkahely, kirándulás, iskola, utazás -, hosszan eltartható. A rilette-k és dip-ek segítségével változatosabbá tehetjük a halfogyasztásunkat, ami fehérje-, ásványianyag-, és omega-3-olaj-tartalmával jó hatással lehet egészségünkre. Ezeket a krémes és szálkamentes finomságokat a gyerekek is szívesebben megkóstolják!
Állag szerint | rilette |
Halfajták | különleges halak |
Összetétel | fekete-tengeri keszeg 50%, tejszín, gyömbérpüré 2,5%, só, dulse alga, maniguette bors, agar-agar |
100 grammonként | energiaérték 967 kJ/ 233 kcal; zsírok:19 g; ebből telített 11 g; szénhidrát 3,5 g; amelyből 0,3 g cukor; fehérje 12 g; só 1,1 g. |
Allergének | halakat, tenger gyümölcseit, tejet tartalmaz. |
Fogyasztható | a gyártástól számított 3 évig. |
Tárolási javaslat | tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. Felbontás után 3-4 napig hűtőszekrényben eltartható. |