Leírás és Paraméterek
A Belle Iloise 90 éves fennállását idén ünneplő francia halkonzerv- és haltermék-specialista Franciaországban. A legfontosabb szempont számukra, hogy magas minőségű gourmet termékeket gyártsanak. Ezért specializálódtak három halfajtából készített haltermékekre: szardínia, tonhal és makréla. Termékeiket nagy gondossággal kézzel készítik és csomagolják. Rendkívül fontos a számukra a környezet megóvása, amire kiemelt figyelmet fordítanak termékeik gyártása során.
Állag szerint | rilette |
Halfajták | lazac |
Összetétel | rózsaszín Csendes-óceáni lazacfilé 48%, víz, napraforgóolaj, extra szűz olívaolaj, citromlé, fűszerek, amiből tárkony 0,3%, paradicsomsűrítmény, maniókakeményítő, füstölt pirított hagyma, só, cikóriarost, szőlőmagolaj, élesztő, fűszerek. |
100 grammonként | energiaérték 967 kJ/ 233 kcal; zsírok:19 g; ebből telített 2,4 g; szénhidrát 2,9 g; amelyből 0,8 g cukor; fehérje 12 g; só 1,2 g. |
Allergének | hal, élesztő. |
Tárolási javaslat | tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. |
Tökéletes tálalás
A halhabokat, riletteket, halkrémeket a legtöbb esetben reggelire vagy vacsorára eszik fő étkezésként. Emellett partikra kanapészendvicseket, vendégségre vagy ebédre előételt készíthetünk velük. Hosszú eltarthatóságuk és csomagolásuk miatt könnyedén magunkkal vihetjük bárhová: piknikre, munkahelyre, iskolába, kirándulásra. Leggyakrabban pirítós kenyérre, toastra vagy sós kekszekre téve fogyasztják, de blinire (orosz eredetű kelesztett palacsinta) is tehetjük. A rilette mellé kínálhatunk friss salátát, idényzöldségeket, pikáns hagymakonfitot (link) is. Az ízélmény tovább fokozhatjuk, ha az eredeti breton toastokkal és krutonokkal tálaljuk. Bármelyik felhasználási módot is választja, fantasztikus ízélményeket és jó étvágyat kívánunk!
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!