Leírás és Paraméterek
A Pointe de Penmarc’h francia halkonzerv-gyár, ami 1920 óta foglalkozik főleg szardínia, makréla és germon fehér tonhal konzerválásával. 2003-ban azért költöztették a gyártást Douarnenez-be, hogy a kifogott halakat frissen tudják elkészíteni. A receptek generációról generációra öröklődtek az itt dolgozó nőkön keresztül. A halkonzerveket, halkrémeket az alapítás óta a mai napig kizárólag kézzel készítik helyi prémium alapanyagokból. A feldolgozott halfajták kizárólag felelős halászatból származnak.
Összetétel | Germon fehér tonhal 30%, sárgarépa 17%, víz, breton almabor 10%, hagyma 9,7%, tej, búzaliszt, vaj, gomba 3,4%, breton almapálinka 1%, só, cukor, petrezselyem, bors. |
100 grammonként | energiaérték 529 kJ/ 127 kcal; zsírok:7,8 g; ebből telített 4,2 g; szénhidrát 4,9 g; amelyből 2,3 g cukor; fehérje 8,6 g; só 1 g. |
Allergének | hal, tej, glutén. |
Tárolási javaslat | tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. |
Tökéletes tálalás
A készétel elfogyasztásához öntsd a konzervdoboz tartalmát egy lábasba, és mérsékelt tűzön melegítsd néhány percig. Ez a Germon fehér tonhal almaborban, zöldségekkel akkor lesz a legízletesebb: - ha basmati rizzsel tálalod, amihez egy kis algát is keversz (szárított formában a rizs főzővizébe téve), - vagy algával készült tésztával (https://iztenger.hu/bord-bord-kezmuves-tesztavalogatas-algaval-bio-640). Jó étvágyat és különleges ízélményt kívánunk!
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!