Leírás és Paraméterek
A nagy hagyományokkal rendelkező portugál FAROPEIXE konzervgyár „ACOR Szardínia citromos, rozmaringos olívaolajban fekete borssal” terméke a harmonikus fűszeres ízvilága mellett kiváló választás mindazoknak, akik a kulináris élmények mellett tudatosan keresik az optimális, magas minőségű összetevőket is a termék kiválasztásakor. A konzervgyár elkötelezett a magas minőség és a fenntartható halászat, valamint a környezettudatos gyártástechnológiák mellett.
Ez a termék kiemelkedik más prémium halkonzervjeink közül különleges alapanyagával, a kagylóval, és hagyományos portugál receptúra szerint készült szósszal.
Fűszerezettség | csípős |
Halfajták | kagyló |
Szósz | különleges ízesítés |
Származási ország | Portugália |
Összetétel | éti kagyló 60%, finomított olívaolaj 38%, borecet, fűszerek, só. |
100 grammonként | energiaérték 659 kJ / 157 Kcal; zsírok 7,3 g; ebből telített 1,4 g; szénhidrát 1,9 g; amelyből 1,9 g cukor; fehérje 21 g; só 1,8 g. |
Allergének | halat tartalmaz. |
Fogyasztható | a gyártástól számított 5 évig |
Tárolási javaslat | Tárolja szobahőmérsékleten, száraz helyen. |
Tökéletes tálalás
Javasoljuk, hogy felbontást követően fogyassza akár elő- vagy főételként pirítóssal. Készíthet belőle hideg- és melegszendvicset; vagy felhasználhatja alapanyagként ínyencségek, saláták, főtt vagy sült ételek készítéséhez. Kiváló fehérjeforrás és remek módja a halfogyasztása növelésére. Bármelyiket választja, fantasztikus ízélményeket és jó étvágyat kívánunk!
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!